Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak felsorolnám az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak felsorolnám az összes furcsa tulajdonságomat, mondanátok őszinte véleményt? 18/L

Figyelt kérdés

- Lány létemre sakk függő vagyok, a többi lányhoz hasonlóan én is mindig a mobilomat nyomkodom, de én sakkozom

-Emellett yoga függő is vagyok, minden nap yogázom, ez tudom hogy nem is lenne baj, de volt hogy kimentem óráról hogy tudjak nyújtani

-Nem használok semmilyen közösség médiát, utálom a magamutogatást

-Nagyon félek az öregedéstől, ezért soha nem iszok, cigizek, ami nem gondolom szintén nem baj, de én a napra se nagyon merek menni, még télen is van rajtam 30-as SPF, és későig sem merek fent maradni

-Nem nézek filmeket, csak olvasok, mert nem bírom elviselni amikor egy sztár színésznő sokkal szebb mint én

-Szeretnék gazdag lenni (én magam, nem máson keresztül), ezért mindig próbálkozom a pénzből pénz csinálással, és emiatt már elég sok pénzét elbuktam a szüleimnek

Szóval én őszinte voltam, őszinte vélemények?

2016. márc. 28. 10:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egy egyszerű eset, de ha egy megfelelő férfit találsz magadnak, aki elviseli a dolgaid, nem lesz gond
2016. márc. 28. 10:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Erre szokták azt mondani, hogy "itt a baj már nem kicsi".

A sakk jó dolog, én is szeretem, de az, hogy még telón is azt nyomkodd... Ez kb olyan, mintha a közösségi oldalakat bújnád, ugyanúgy elvonja a figyelmed a körülötted lévőkről. Persze hobbinak azért jó.

A jóga szintén jó dolog, rugalmas leszel tőle, aminek a pasid majd örülni fog a jövőben, de óráról azért nem mennék ki ezért. Külön kell választani a sportot a napi kötelező dolgoktól.

Az öregedéstől való félelmed beteges. 18 éves vagy, nem fogsz 2 év múlva ráncos öreglányként kinézni. Később az ilyen csajokból lesz a plázacica kategória, aki minden krémet és ránctalanítót felvásárol, csak hogy ne nézzék idősebbnek a koránál. Az öregedés egy természetes folyamat, ami miatt te most eldobod a fiatalságod, hisz strandra nem jársz, korán lefekszel, rettegsz a bőröd miatt.

Ha valaki szebb nálad, az miért baj? Ez máris visszavezethető az előző ponthoz, már most betegesen viselkedsz, ha a szépségről van szó.

Pénzből akkor tudsz pénzt csinálni, ha értesz ahhoz, amit épp csinálsz. 18 évesen nem tudhatsz sokat a világról még, főleg nem a pénzügyekről. Előbb tanulni kellene, hogy fel tudd használni azt a későbbiekben. Majd ha lesz saját kereseted, azt nyugodtan szórhatod, de nem a szüleid vagyonát kellene.

2016. márc. 28. 10:36
 3/20 anonim ***** válasza:

Hujujuj. A pénzből pénzcsinálás nem egyszerű játék, ésszel kell csinálni. Játssz a sajátoddal!

Amúgy kamu. Ha valóban ilyen lennél, nem írnál róla ilyen őszintén. Vagy pedig tudod, hogy a felsoroltak zöme hiba, tehát jó úton vagy a változás irányába.

2016. márc. 28. 10:40
 4/20 Estienne ***** válasza:

A függőség bármi is legyen az, függőség. Oké, hogy azért mindenkinek van, de ez így elég vicces, hogy óráról kimentél mert nyújtani akartál :D

Közösségi médiáról nem nyilatkozom, lehet azt értelmesen is csinálni.

Az azért már elég abszurd, hogy 18 éves létedre így félsz az öregedéstől. Akkor veled nem lehetne nyáron délután elmenni sehova? Azt meg meg se merném kérdezni, hogy reagálnál ha valaki felköszöntene a huszadik születésnapodon vagy éppen a huszonötödiken.

A film nem nézési indokod meg valami durva önbizalomhiányra mutathat. El se tudom képzelni, hogy nézhetnek ki a fantáziádban a könyv női hősei.

Játssz a saját pénzeddel ne a szüleidével. Ez kb a máson keresztüli pénzszerzés.

De most felsorakoztattad az összes "furcsa" tulajdonságodat amitől nem tűnsz túl szimpatikusnak, még ha csípem is a kissé zakkant csajokat. Ez volt a cél? De gondolom azért van jó tulajdonságod is. De te legalább tisztában vagy a "rossz" tulajdonságaiddal, szokásaiddal (még ha a legtöbb inkább csak furcsa mint rossz) már ezzel is előrébb vagy mint a legtöbben.

Fél információkból meg nem tudok konkrét véleményt alkotni. Néha egy rossz tulajdonság is elég, hogy ne érdekeljen az illető de van mikor sok "rossz" tulajdonságot is képes vagyok tolerálni mert nekem is van (mint mindenki másnak).

2016. márc. 28. 10:42
 5/20 A harmadik szem ***** válasza:

Nem szeretnék rosszat föltételezni, de jó eséllyel nem volt még egy igazi kapcsolatod és ezért vagy ilyen, illetve mivel ilyen vagy, nehezebben tudsz kapcsolatot kialakítani, és aztán ez egy hurkot képezve erősíti magát.

Pont emiatt, nem ásnálak el, mint "bolond" vagy "nehéz eset", mert neked is ugyan annyi az esélyed, hogy van egy olyan ember, aki kihozza belőled a legjobban, mint nekem.

És pontosan ezért, akármilyen rossz tulajdonságokat ír magáról valaki, nem számít, mert a megfelelő emberrel kell, hogy kijöjjön csak, és nem mindenkivel, vagy az "átlaggal".

Az őszinteség viszont egy nagy plusz. Amég őszinte vagy, bajod nem lehet.

2016. márc. 28. 10:42
 6/20 anonim ***** válasza:
Igazából szimpatikus vagy, nekem ezekkel nincsen gondom, bár a filmnézés zavarna kicsit, mert én szeretek, de úgyis rávennélek :D
2016. márc. 28. 10:44
 7/20 anonim ***** válasza:
A sakkal meg a yogával nincs baj,sakkozni én is szeretek,meg a magamutogatás hiánya sem tré,de a többi,hááááááát..........majd felnősz szerintem,a fóbiáidat,vagy miket meg idővel vagy elhagyod,vagy megkeserítik az életed.
2016. márc. 28. 10:47
 8/20 anonim ***** válasza:
Sakk nem gond yoga sem az a közösségi cucc sem gond cigi alkohol ha nincs az nagy előny ha napra nem mersz az még tűrhető de eléggé fura minden esetben így is fogsz oregedni és szerintem szebb lennél picit nap barnitott bőrrel. Szerintem ezen tudnék dolgozni hogy mrggyozzelek olvasást hasznos és jó dolog a film helyett. Mrggyozzelek hogy szebb vagy mint a színésznők :) a szüleid pénzének elköltésének akadtam fenn ezt nem tudnám elviselni h jövök haza mellbol és a fizetesembol nem marad semmi mert eltapsoltad. Ez nálam a végét jelentené. En is gazdag szeretnék lenni havi 500-600 k még is lesz de ha ezt eltapsoltad nagyon nem orulnek neki. Túl pénzéhes vagyok ahogy te is és ez nem lenne jó mert amég én megfogom a pénzt h minnél több legyen te addig eltapsolod és ez nem működne. Őszinte válaszom!!
2016. márc. 28. 10:47
 9/20 anonim ***** válasza:

A sakkozás nem baj, sőt, imponáló.

A jógával kicsit megszállott vagy, de még belefér.

Közösségi médián é sem szeretem a magamutogatást, ennek ellenére én használom. Mondjuk inkább csak a facebook-ot. Instagrammom meg Twitterem nincs, azt már túlzásnak tartom. Facebookot meg lehet okosan is használni.

Félsz az öregedéstől: ez beteges kicsit. A cigizés hanyagolása jó, az ital viszont kis mennyiségben még jótékony is. Sosem értettem azokat, akik kategorikusan elutasítják az alkoholt. Ott valami van a háttérben. Nem kell persze részegnek lenni, én sem voltam még soha, de néha jól esik egy kicsi alkohol.

Az olvasás előny, de hogy nem nézel filmeket, az hátrány. Mi lesz így az összebújós filmnézésekkel? Az olvasás mindig magányos tevékenység marad, ellenben a filmnézés közösségi programmá is válhat.

Az hogy felelőtlenül szórod mások pénzét az viszont éretlenségre és felelőtlenségre vall, ami cseppet sem előnyös.

2016. márc. 28. 10:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Szia. Az hogy sakkozol az, olyan mint másnál a gépezés, lekötöd magadat és még az agyadat is megtornáztatod. A yogázással a feszültségedet vezeted le, ezért ha órán nagy a feszültség benned, akkor kérd meg a tanárodat, hogy egy percre engedjen ki, de ne játszd el minden nap, ha lehet. Nekem is volt olyan, hogy óra közben nyújtottam egyet. Az öregedéstől való félelem mindenkiben benne van, ez egy alap dolog. Szerintem nem kell télen is a 30 spf, szerintem maximum nyáron használd, mert a naptól maximum egy kicsit leégsz. Ne törekedj arra hogy még a pénzből is pénzt csinálj, mert az csak tönkreteszi az életedet. Mindenkinél van egy szebb személy, de ezzel nem kell annyit törődni. Ez az én véleményem.
2016. márc. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!