Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak felsorolnám az összes furcsa tulajdonságomat, mondanátok őszinte véleményt? 18/L
- Lány létemre sakk függő vagyok, a többi lányhoz hasonlóan én is mindig a mobilomat nyomkodom, de én sakkozom
-Emellett yoga függő is vagyok, minden nap yogázom, ez tudom hogy nem is lenne baj, de volt hogy kimentem óráról hogy tudjak nyújtani
-Nem használok semmilyen közösség médiát, utálom a magamutogatást
-Nagyon félek az öregedéstől, ezért soha nem iszok, cigizek, ami nem gondolom szintén nem baj, de én a napra se nagyon merek menni, még télen is van rajtam 30-as SPF, és későig sem merek fent maradni
-Nem nézek filmeket, csak olvasok, mert nem bírom elviselni amikor egy sztár színésznő sokkal szebb mint én
-Szeretnék gazdag lenni (én magam, nem máson keresztül), ezért mindig próbálkozom a pénzből pénz csinálással, és emiatt már elég sok pénzét elbuktam a szüleimnek
Szóval én őszinte voltam, őszinte vélemények?
1-2-5 pont: semleges tulajdonság
3-4 pont rendkívül pozitív tulajdonság
6 pont rendkívül negatív tul. (már az hogy elbukod a pénzt, nem az hogy szeretnél gazdag lenni, ki ne szeretne)
A sakk az egyedüli, ami szimpatikus nekem, na meg az a furamód ritka tulajdonság, hogy megveted te is a közösségi siteokat.
Azonban a többi területen problémás vagy és sztem soha nem tudod elengedni magad, márpedig nálam a kapcsolat fontos eleme, hogy szénné keféljelek és utána aléltan bújj hozzám egy apró default vigyorral a kis szádon és sztem te erre nem lennél képes.
Talán kicsi vagy még és sokat fogsz változni és 3 év múlva már vadidegenként fogsz tekinteni mostani valódra.
Ja, és lehet szépen öregedni, majd 35 felett. Addig még nővé kéne alakulnod. Hagyj időt magadnak ezekre és utána öregedj meg egy arra méltó srác mellett.
Ha idősebb lennél bepróbálkoznék nálad.:)
Az öregedés más tényezőktől is függ,sajnos nem igazán tudod meggátolni.Azt tudod elérni,hogy a saját hibádból ne gyorsuljon fel a folyamat,de ehhez nem kellene ennyire óvatosnak lenni.
Nyilván az utolsó pár ponttal van a probléma. Betegesen félsz az öregedéstől... ez már olyan probléma, amivel egyértelműen szakemberhez kéne fordulni. Ehhez jön még a nagyon alacsony önbizalom is (színésznők szebbek...), és a pénzből pénz csinálás (persze más pénzével, nem a sajáttal).
Szerintem katasztrófa. Nem hiszem, hogy szívesen ismerkednék veled.
"nem bírom elviselni amikor egy sztár színésznő sokkal szebb mint én"
Ez volt nálam az a sarkalatos pont, ami már soknak számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!