Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa csak úgy kikezdeni egy már korábról ismert emberrel?
Igazából teljes mértékben megértelek.
Viszont: Régi ismerősök vagytok, érdeklődhetsz felőle csak úgy simán régi ismerősként is. De ha nem akarod így lerohanni, akkor esetleg köszöntsd fel a szülinapján, vagy névnapján (ha mostanában van).
Ha kiskorotokból van kép, keresd elő valamelyiket és küld át neki, hogy "nézd mit találtam, emlékszel?" :)
Ezek csak ötletek, de ha nem akarod csak úgy simán lerohanni és nem akarsz annyit parázni, akkor írj neki valami miatt. :)
Na jó. Erről a "nem akarom, hogy azt higyje életem szerelme" érzésről nagyon gyorsan tegyél le.
Mivan ha azt hiszi? Talán megáll a Föld? Esetleg leesik a Nap? Jaaa, hogy lehet kinevet? Ugyanmár. :) Egyébként pedig ha csak simán elkezdesz vele barátkozni miért hinne többet?
Egyszer egy srác állandóan elhívott iszogatni, sétálni,stb. Mindig mentem vele, de ő mégse merte megtenni azt a bizonyos lépést. A végén én közöltem vele, hogy többet szeretnék barátságnál, és kiderült, hogy hiába mentem vele, hiába foglalkoztam vele annyit, ő végig azt hitte, hogy csak barátkozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!