Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem népszerűtlen srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem népszerűtlen srácként szeretném megkérni azon nőket, akik előszeretettel lúzerezik le a férfiakat, hogy nyilvánítsanak véleményt a lenti videóról. (? )

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=E2cEO9y9kaM

Szerintem lesz benne némi igen komoly tanulság számotokra, de sajnos angol nyelvismeret kell hozzá.

#visszautasítás ha téged ér
2016. jún. 25. 16:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
39%

valószínűleg nagyon-nagyon mást gondolunk a kedves, értelmes, értékes, világra nyitott nőkről, ha szerinted egy ilyen képtelen arra, hogy egy normális férfival ismerkedjen

én pontosan ezekről a nőkről beszélek, akikről te is

elárulom, hogy az általad felsorolt kategóriás nőket is ugyanazok a trógerek maszatolják, akik maszatolják a romkocsmába, partikra járó nyomoroncokat is

semmi különbség. illetve annyi a különbség, hogy míg a romkocsmázós-fészbukfüggőről üvölt, hogy ilyen, addig az általad felsoroltak előadják a szende, végtelenül kedves, érzékeny, és erkölcsös típust, de ugyanúgy összefekszenek egy félalkoholista majommal, mint az előbbiek, sőt, ezek még nagyobb izgalmat is éreznek, mert ugye saját magukat többnek tartják, mint romkocsmázós társaikat

sőt, továbbmegyek.

míg egy romkocsmázósat heti szinten maszatol más, és más, addig ezeknek az irodistáknak egyszerre általában két szeretőjük is van

számomra a világra nyitott, és "normális" nő, az valami egészen mást takar

az, a nő, aki önmagát egy jobb ruhától, némi sminktől, és a napi szintű bétalihegéstől fámmfátálnak érzékeli, miközben egy teljesen átlagos, reggelente smink nélkül kifejezetten _nem_ címlaparcú, semmilyen téren semmi extrát felmutatni nem képes százezredik-milliomodik nőstény, az valójában kretén, és nagyon messze van a normálistól

és mire ezeknek megjön az eszük körülbelül 35 éves korukra, addig már átmentek rajtuk ötvenen, és aztán csodálkoznak, hogy feleségül meg egy olyanhoz mennek a végén, aki minden tekintetben a legalját képviseli külsőleg annak, amiről egész életükben hazudoztak maguknak, hogy nekik az alanyi jogon jár

úgyhogy akkora gond azért nincs. mindenki megkapja, amit érdemel.

2016. jún. 26. 01:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem túlliheged kérdező, illetve a videóban szereplő "nők"...véleményem szerint nem nő..hanem inkább hisztis pi.csák voltak. Engem a legkisebb mértékben sem törne le, ha egy idióta verseny miatt zsákban kellene meghívatnom magam egy italra, de a lőtéri kutya nem foglalkozna velem. Kit érdekel?? De akkor sem vergődnék ezen a dolgon, ha kicsípve se kapkodnának utánam. Engem is utasítottak már vissza. De pont les.zartam. Van ez így. Nem kell önsajnálatba süllyedni..meg túldramatizálni mindent. Az élet nem csak fekete és fehér.
2016. jún. 26. 07:39
 23/24 anonim ***** válasza:

Aha, és most hogy végighallgattuk a siránkozásod, megmondod, hogy mégis mi szerinted megoldás?

Tegyék szét a lábukat minden egyes férfinak aki hozzájuk szól, akkor is ha attól minden porcikájukkal viszolyognak? Tudod az érzelmeket, a vonzódást nem lehet irányítani. És nem mindenki kapcsolat és szexfüggő, hogy rá legyen szorulva az "esélyekre", van akinek pont elég egy ember akibe szerelmes és nincs gondja a várással. Elég kiábrándító, ha valaki úgy él, hogy folyton folyvást esélyeket ad mindenkinek aki egy morzsányit is megmozgatja.

És azt hagyjuk, hogy rendesen is vissza lehet utasítani, mert a legtöbb férfi a legnormálisabb visszautasítás után is elküld az anyámba.

A legtöbb nő nem azért nem kezdeményez, mert beképzelt és a férfiakat várja, hanem azért mert nem a társkeresés témán pörög az agya 24 órában hanem egyszerűen csak éli az életét. Nálam eddig egyik pasim sem "kezdeményezett", pusztán egy irányba haladt az életünk egy ideig és emiatt összetalálkozunk aztán egymásba szerettünk. Ki tudja, még az is lehet, hogy én szóltam hozzájuk először és nem ők hozzám. De nekem nem a szex meg a párkapcsolat lebeg a szemem előtt ha férfit látok hanem egy másik emberi lény. Azt hiszem én maradok ennél a stratégiánál.

Amúgy csak úgy elmondom: a férfiak is megöregednek egy idő után és ugyanolyan kiélt, ráncos, kövér, impotens figurák lesznek mint ahogy szerinted egy idő után a nőkön sem segít a smink.

2016. jún. 26. 14:04
 24/24 anonim ***** válasza:
a megoldás az, hogy befogod a szád.
2016. jún. 26. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!