Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért szólnak bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért szólnak bele előszeretettel a barátnőjük kinézetébe? Pl. Műköröm, smink, festett haj, öltözködés? Miért elleneznek mindent, Szerintetek is gyerekes az a pasi aki ezeken rinyál folyton?

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 16:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Én úgy vettem észre, hogy inkább a lányok próbálják megváltoztatni a pasikat, külsőre és belsőre is egyaránt. Akinek nem igen, ne vegye magára.
2014. nov. 23. 16:58
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Igen gyerekes az a pasi aki rinyál és igénytelen az a nő aki nem szeret szépen kinézni "nőiesen"..
2014. nov. 23. 16:59
 3/20 anonim ***** válasza:
Kerdezô a pasid ilyen rinya?Beleszol?
2014. nov. 23. 17:02
 4/20 anonim ***** válasza:
5%
Mert nekik kell mutatkozni ezzel a sok műmajommal!!!!!!!!!!
2014. nov. 23. 17:11
 5/20 anonim ***** válasza:
25%
Mert undorító, hogy már minden mű egy nőn.
2014. nov. 23. 17:13
 6/20 anonim ***** válasza:
53%

Én csak részben szólok bele, pont múltkor nézegetett a barátnőm iylen videókat a youtuben és megkérdezte tőlem hogy ő szerintem hogy néz ki:

https://www.youtube.com/watch?v=wGge0OrMhJY

Erre csak azt mondtam neki, hogy ha ennyire túlzásba vinné, biztos nem vettem volna észre anno, szerencsére csak nevetett ezen.

Mű cuccokat utálom csak, ez pedig pl. a szilikon mell, meg a társai, illetve a festett haj csak indokolt esetben. A rúzs nuku és mértékes smink, nem akarok agyagos lenni ha megpuszilom. De egyébként azt csinál amit akar, kutyakakit mondjuk nekenjen magára :)

2014. nov. 23. 17:20
 7/20 A kérdező kommentje:

1 miért fáj az nektek ha vmi mű, ha ennyire fontos a természetesség ti talán szőrösen meztelenül rohangáltok az utcán, mert akkor egészségetekre

egyáltalán mitől mű az, ha vki festi a haját és műkörmöt visel, ha az összhatás ízléses? bizonyos emberek nem születnek olyan hajszínnel mint amit szeretnének, miért jobb egy saját, seszínű haj, v pl. miért jobbak a töredezett körmök? miért jó ha vki nem visel magassarkút, abban mi a rossz?

2 egy szolid műkörmöt vagy természetes sminket a legtöbb pasi észre se vesz, de ha megtudja akkor jön a rinya. ennek hol van értelme?

3 nem lehet hogy ez a beledumálás a kicsi ego-jú pasik mániája? zavarja őket, h a barátnőjük jól néz ki

2014. nov. 23. 17:20
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
én is csodálkoztam amikor a barátnőm műszempillát rakatott fel, meg műköröm.. szerintem túlzás. egy kis smink elég lenne, de ezt akkor is furcsállom. persze azt csak én látom több éve, amikor reggel felkel mellettem... amúgy gáz, hogy a nők csak ennyi szarsággal tudják széppé tenni magukat :D arról nem is beszélve, hogy eredetiben jobban tetszik a barátnőm...
2014. nov. 23. 18:24
 9/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, az a gond, hogy azok a hölgyek akik mindezek nélkül csak átlagosak, sajnos számotokra (legalábbis a legtöbb férfi számára) láthatatlan. Ez az oka annak, hogy sokan festenek hajat, használnak műkörmöt...

Kérdező, én úgy gondolom, hogy egy pasi ha beléd szeretett, abban közrejátszott a külsőd is, és ha most meg változtatgatni akarja, akkor nem biztos hogy annyira tökéletes ez az egész. Ha tényleg szeret akkor nem azon agyal, hogy úristen veled kell mutatkoznia, hanem büszke arra, hogy számára szép barátnője van.

2014. nov. 23. 20:37
 10/20 anonim ***** válasza:
épp azt írtam hogy nekem ezek nélkül tetszik, nem úgy átlagos. nem értetted amit írtam..
2014. nov. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!