Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért szólnak bele előszeretettel a barátnőjük kinézetébe? Pl. Műköröm, smink, festett haj, öltözködés? Miért elleneznek mindent, Szerintetek is gyerekes az a pasi aki ezeken rinyál folyton?
Én csak részben szólok bele, pont múltkor nézegetett a barátnőm iylen videókat a youtuben és megkérdezte tőlem hogy ő szerintem hogy néz ki:
https://www.youtube.com/watch?v=wGge0OrMhJY
Erre csak azt mondtam neki, hogy ha ennyire túlzásba vinné, biztos nem vettem volna észre anno, szerencsére csak nevetett ezen.
Mű cuccokat utálom csak, ez pedig pl. a szilikon mell, meg a társai, illetve a festett haj csak indokolt esetben. A rúzs nuku és mértékes smink, nem akarok agyagos lenni ha megpuszilom. De egyébként azt csinál amit akar, kutyakakit mondjuk nekenjen magára :)
1 miért fáj az nektek ha vmi mű, ha ennyire fontos a természetesség ti talán szőrösen meztelenül rohangáltok az utcán, mert akkor egészségetekre
egyáltalán mitől mű az, ha vki festi a haját és műkörmöt visel, ha az összhatás ízléses? bizonyos emberek nem születnek olyan hajszínnel mint amit szeretnének, miért jobb egy saját, seszínű haj, v pl. miért jobbak a töredezett körmök? miért jó ha vki nem visel magassarkút, abban mi a rossz?
2 egy szolid műkörmöt vagy természetes sminket a legtöbb pasi észre se vesz, de ha megtudja akkor jön a rinya. ennek hol van értelme?
3 nem lehet hogy ez a beledumálás a kicsi ego-jú pasik mániája? zavarja őket, h a barátnőjük jól néz ki
Utolsó, az a gond, hogy azok a hölgyek akik mindezek nélkül csak átlagosak, sajnos számotokra (legalábbis a legtöbb férfi számára) láthatatlan. Ez az oka annak, hogy sokan festenek hajat, használnak műkörmöt...
Kérdező, én úgy gondolom, hogy egy pasi ha beléd szeretett, abban közrejátszott a külsőd is, és ha most meg változtatgatni akarja, akkor nem biztos hogy annyira tökéletes ez az egész. Ha tényleg szeret akkor nem azon agyal, hogy úristen veled kell mutatkoznia, hanem büszke arra, hogy számára szép barátnője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!