Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért szólnak bele előszeretettel a barátnőjük
kinézetébe? Pl. Műköröm, smink, festett haj,
öltözködés? Miért elleneznek mindent, Szerintetek is
gyerekes az a pasi aki ezeken rinyál folyton?
Értettem, de én most nem a barátnődről beszélek, hanem alapból a hölgyekről:)
2014. nov. 23. 20:49
alapból nem is zavaró, de ha valakinek van barátja úgy már igen szerintem, a kérdés is jobban erre irányul.
ha nincs barát, akkor persze teljesen másabb a kép..
2014. nov. 23. 20:52
Mert ha valakinek van barátja akkor már nem kell szépnek lennie??
Persze, vannak nők akik így gondolkodnak, mert úgy érzik már bebiztosították magukat, de tudod van az a réteg a hölgyek közt aki nem csak azért szép, hogy pasit találjon, hanem mert szép akar lenni. Kapcsolatban is, anélkül is, mindig.
2014. nov. 23. 20:56
én elfogadom a véleményed, de nekem akkor is túlzás, öltözzön akkor kihívóan, meg műszempilla meg műköröm ha fel akarja magára hívni a figyelmet. de egyéb esetben még mindig túlzásnak tartom, ha csak a munkaköre vagy egyéb dolgok nem kívánják meg ezt a fajta szépséget
2014. nov. 23. 21:02
Mert ha összejövök egy nekem tetsző, szép, visszafogott szolidan elgáns, lánnyal és utána vesz fel ilyen stílust, akkor szerintem ebbe bleszólhatok mert nekem nem egy ilyen lány tetszett meg a kapcsolatunk elején.
Ha meg alapból ilyen akkor természetesen nincs beleszólásom, de nem is kezdenék vele.
2014. nov. 24. 04:26
Miért, az jobb, ha nem szól, hanem egyszerűen nem nyúl hozzád többet? Akkor meg azon megy a hiszti, hogy nem érted, miért nem akar tőled semmit, miért nem akar hozzád érni, miért nem mondja meg, mi baja van, stb. Szerintem igenis joguk van a pasiknak is megmondani, ha valamit túlzásnak tartanak. Ez a bizonyos határ minden pasinál más. Van, akinek tetszik, ha a nő szét van szolizva, és seggig érő platinaszőke póthaja, műcicije, műszempillája, feltöltött ajka van, és van, akinek még az alapozó-dúder-szempillaspirál szentháromság is sok. A kettő közt elég széles a skála, ebben a párnak kell dűlőre jutni. Egyébként nem minden pasi szól bele. A férjem akkor válaszol, ha kérdezek. Olyankor viszont őszintén.
2014. nov. 24. 12:20
17/20 A kérdező kommentje:
"Miért, az jobb, ha nem szól, hanem egyszerűen nem nyúl hozzád többet?"
Ezt azért ugye te se gondolod, hogy egy normális férfi nem nyúl a barátnőjéhez mert műkörmöt vagy műszempillát csináltatott??
Mert ha van ilyen, akkor az a pasira nézve nagyon gáz sztem :/ nem hiszem h egyáltalán szereti akkor a barátnőjét, nincs miről beszélni
Az én férjem nem szól bele, keress olyat, aki nem ezzel foglalkozik. Amúgy szerintem megtalálja a kereslet a kínálatot, ha valakin minden mű nyilván az is bejön bizonyos férfiaknak. Lehet, hogy te nem találod meg az összhangot, pl. nekem van műkörmöm, kicsi, szolid, hozzám ez illik, lehet, hogy hozzád is egy ilyen illene, ehelyett felrakatsz magadnak valami 10 cm-es rózsaszín műkarmot, azt már megértem, hogy az nem jön be a pasidnak, az ilyenért nekem is szólna a férjem, mint ahogy, pl. én sem szeretném, ha mondjuk valami hülye diszkós gyerek cuccokban rohangálna, én is szólnék érte, az nem az ő stílusa és nekem is ciki lenne vele így társaságba menni.
2014. nov. 24. 17:21
Ismét a 16-os vagyok, és de, komolyan gondolom, hogy inkább szóljona pasi, ha nem tetszik neki valami. Ha eleve úgy jöttetek össze, hogy szükséged volt a sok műcuccra, akkor érthetetlen, miért probléma ez neki most. Ha viszont nem az vagy már, akit megismert, és a véleménye sem érdekel, akkor igenis jogosan szól. Nem a műköröm és műszempilla felrakása a lényeg a történetben,hanem az, hogy a sok műizétől egy idő után nem önmagad vagy. Nem tudom, mennyi lehet rajtad a mű, de erős önbizalomhiányra utsl, ha ennyire ragaszkodsz hozzájuk.
2014. nov. 25. 06:23
Én kifejezetten imádom, ha a feleségem hosszabb műkörmöt csináltat, vagy hosszúra hagyja és lakkozza. Általában alkalmakra szokta megcsináltatni vagy lakkozni. Nem szólok bele, de tudja, hogy nekem a sötétvörös kocka tetszik a legjobban. Általában ilyet is csináltat, vagy lakkoz. Hétköznap nem sminkel erősen, de alkalomra igen és ez is nagyon tetszik. (35)
2014. nov. 26. 18:01
Kapcsolódó kérdések: