Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mely állításokban lehet igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely állításokban lehet igaza az inceleknek? Mi az amivel egyett tudtok érteni, amiket az incelek előszeretettel szeretnek hangoztatni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
48%

#20: Nem minden nőre értettem, bocs, ha rosszul írtam.

Nő vagy, nőként válaszolsz. Nőként magadra veszed a választ és teljes mértékben tojsz arra, hogy mi van a környezetedben. Nőként nem bírja el az egód, hogy nagyok lennének az elvárásaid. Lazán kihagyod a képletből, hogy mennyi nő:

- Vergődik, hogy nem talál normális pasit. Pont úgy, ahogy az incelek nem találnak nőt. Normális alatt meg nem elégszenek meg egy átlagos pasival, amilyenek ők is.

- Egy csomó nő sír, hogy a náluk jóval jobb pasik csak megdugták őket.

- Egy csomó nő sír, hogy a pasija szétcsalja.

- Egy csomó pasi, aki régebben talált nőt, most már nem talál.

Szóval, na. Az meg, hogy megint egy értelmi sérült szintjén azt írtad, hogy "itt vergődtök", elárulja, hogy te vagy az a felhasználó, aki naponta keresi, hol szólhatna be férfiaknak, tojik a válaszaikra és csak a saját frusztrációját löki. Nem egyszer beszélgettünk már. Mindig próbáltál engem belegyömöszölni egy általad kitalált kategóriába, amibe nem tartozom. És mindig ignoráltad, hogy egy csomó nő is egyetért velem a való életből.

2021. máj. 5. 14:04
 22/65 anonim ***** válasza:
30%
Most már hagyni lehetne ezeket a "magas elvárásokat", mert úgy hülyeség, ahogy van. Normális embernek vannak igényei, és nem jön össze csak azért valakivel, hogy ne legyen egyedül.
2021. máj. 5. 14:20
 23/65 anonim ***** válasza:
40%
#22: Oké, ezzel nincs gond. Csak akkor ne toljátok itt a nevetséges kettős mércéteket. Mert férfiakat szétoltotok, ha elvárásaik mernek lenni és leírják, hogy nem találnak megfelelő nőt. Nőknél meg, ha 10000 pasiból sem találnak megfelelőt, akkor sem állítjátok be problémásnak a dolgot.
2021. máj. 5. 14:25
 24/65 anonim ***** válasza:
74%

23: azért ez nem így van. Azt sztem elég kevesen fikázzák, ha vki csak simán leírja az elvárásait kulturált módon. Akkor szoktak ugrani, amikor undorító módon beszélnek azokról, akik a rostán nem esnek át / hülyeségeket írnak róluk (az ilyen "fekete nigger majom nő nem kéne", "kövér nő nem kell, mert egész nap csokit zabál és nem mozog", "csak ronda némberek ismerkednének velem, az meg kell a halálnak", "Brezsnyev szemöldök", "tejeszacskó mell"). Meg amikor valaki magához képest irreális elvárásokat támaszt ÉS utána még a nőket szapulja, amiért "felszínesek" ("elhízott pasi vagyok, nekem csak a fitneszes nő a jó - miért ilyen felszínesek, hogy nem adnak nekem esélyt, hülye k...a mind").

Ugyanígy nőből is le van pontozva, aki így beszél másokról - pl. vmi hasonló párkapcsolati kérdésnél volt itt a habzószájú nő, aki elvárja, hogy betehesse a p...áját a férfi lakásába, aztán ha elválnak, akkor a férfi koccoljon, mert ő marad a gyerekkel ott... hát nem állt magasan a százalékja, és nők is írták neki, hogy ez marhára nem korrekt.

És igen, vannak nők, akiknek el vannak szállva az elvárásaik - ugyanolyan arányban, mint férfiak. Nem az ilyen elmebetegekre kellene koncentrálni egyik nemből sem. És pl. reális elvárásokat nem túl magasnak tartani - nőként jó párszor megkapjuk azt, hogyha pl. magamat eltartó, lakással rendelkező középvezetőként nem akarok Bp-n egy korban hozzám illő, tehát nem 50+-os, fizikai közmunkát is csak alkalomadtán végző emberrel, mert nem illenénk egymáshoz, akkor már rég golddiggerek vagyunk, még akkor is, ha voltunk olyan kapcsolatban, ahol a párunk keresett kevesebbet, és nem pumpoltuk. Meg hogy annyi elvárásunk nem lehet, hogy helybeli legyem az illető / ne legyen távkapcsolat, vagy hogy helyesen le tudjon írni társkeresőn 2 mondatot, esetleg ne apám korú legyen vagy ha azon kapom, hogy a társkeresőn hazudott bármiről, és a hazugság miatt lekoptatom, akkor felszínes vagyok.

2021. máj. 5. 14:33
 25/65 anonim ***** válasza:
34%

#24: Rengeteg kérdés vagy válasz volt, ahol férfiak teljesen normálisan leírták, hogy nem találnak nekik megfelelő, normális vagy egyéb barátnőt. Rendszeresen megkapták, hogy biztos nagyok az elvárásaik, mert "mennyi átlagos pasi sétálgat top nővel az utcán". Rengeteg ilyen helyzet volt.

Női részről meg rengeteg olyan volt, hogy az illető nem talált mondjuk társkeresőn senkit és sorban írták a nők, hogy jajj, hát csak rossz pasik vannak társkeresőkön. Vagy épp ha arról szólt a kérdés, akkor majdnem minden pasi csak szexet akar.

"nőként jó párszor megkapjuk azt, hogyha pl. magamat eltartó, lakással rendelkező középvezetőként nem akarok Bp-n egy korban hozzám illő, tehát nem 50+-os, fizikai közmunkát is csak alkalomadtán végző emberrel, mert nem illenénk egymáshoz, akkor már rég golddiggerek vagyunk"

Mondjuk, ezek a sztorik általában nem így szoktak kinézni, hanem úgy, hogy nők leírják, hogy mivel van lakásuk, a másiknak is legyen vagy mivel van autójuk, ezért legyen a másiknak is.

Férfiként egyébként még szebb ám a helyzet: Tök mindegy, hogy mit ír az ember, a nők fele simán odavágja gondolkodás nélkül, hogy incel, ha besértődik.

2021. máj. 5. 14:39
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az értelmes átlagos pasi nem inceleknél kezdődik....

Mert ha az átlagos férfiaktól kapnám meg hogy nem kellenek nekem, magasak az elvárásaim stb

Azt mondom oké lehet

De szerintem abban nincs semmi extra elvárás, hogy számomra legyen jó képű, fogjon meg benne valami, legyen munkája, valamiféle célja az életben, legyen optimista szemléletű és társaság kedvelő mint én. Szerintem semmi extra nincs ebben.

Nyilván senki nem kezd olyan emberrel akivel nincs meg a szimpátia, kémia. Én mint társasági ember szintén nem tudok és akarok azonosulni valakivel aki otthon éli az életét, aki nem jár el szórakozni, vagy aki otthon él anyuval. Tekintve hogy akik itt verik a mellüket a sikertelenség miatt nem hajlandóak változtatni sem, a 4fal között ők elvannak, nem tesznek semmit azért hogy felkeltsék a nő figyelmét, várják a megoldást meg a sült galambot.

Illetve nekem 30as nőként már nincs szükségem egy tapasztalatlan férfira akit még tanítgatnom kéne bármire is.

Szerintem ezek alap dolgok.

Biztos van akinek Bejönnek az esetlen férfiak.

De én mint érett, talpraesett nő igenis vannak elvárásaim.

Úgy ahogy a férfiaknak is van

2021. máj. 5. 14:41
 27/65 anonim ***** válasza:

25: amit leírtam példát a közmunkásos fickóról, azt írtam most le, amit anno a kommenthez írtam. Egy szót nem írtam arról, hogy elvárnám a lakást, sőt exemet be is költöztettem az anyjától. Viszont a közmunkással személyiségre sem passzolnánk. Ezt is leírtam oda. De attól még jött, hogy attól én még egy aranyásó szutyokk...a vagyok.

A "pasi leírja, hogy nem talál magának megfelelő barátnőt" kérdésre én akkor szoktam beírni azt, hogy átlagos férfiakat látok nővel vagy hogy érdemes lenne azt megvizsgálni, hogy kikre hajt, hogyha már a kérdésben megjelenik az, hogy "magasak a nők elvárásai", "a nők hibája", "azért nem kapok senkit, mert túl kedves vagyok", "csak a hiperalfák kiváltsága az átlagos barátnő" és hasonló csemegék.

2021. máj. 5. 14:43
 28/65 anonim ***** válasza:

#27: Nem mondtam, hogy nem kötnek bele emberekbe páran mindenért, de tényleg ne úgy állítsuk be, hogy tipikusan azokba a nőkbe kötnek bele, akik normálisan írják le a dolgokat. Talán 1-2 ilyen férfi felhasználó van, aki ezt csinálja. A többieknek ezzel semmi gondja, de nem egy kérdés volt, ahol nő leírta, hogy neki kocsis pasi kell, ugye nem anyagias? Aztán a nők írták sorban, hogy nem, ez tök normális.

Amiket a férfiakról írtál: Ne mossuk össze a tényleg incel, lúzer pasikat a többiekkel. Le is írtam már valamelyik előző válaszomban, hogy lazán ignorálod, hogy olyan pasik, akik évekkel ezelőtt találtak párt, most nem találnak. Nem egy pasi panaszkodik, hogy átlagos alkattal is csak túlsúlyos lányoknál van esélye. Te ezeket kihagyod a képletedből és egybemosod az irreális panaszkodókkal.

2021. máj. 5. 14:47
 29/65 anonim ***** válasza:
95%

Amikkel egyetértek az incel narratívából:

- a puncit nem igazságosan osztják el, nem mindenkinek "jut" egyformán

- vannak emberek, akiknek rosszabb az esélye a csajozás terén, mint másoknak

- ezek az emberek valójában nem értéktelenebbek a többinél

- az emberek mégis hajlamosak felszínesnek lenni, és lehúzni más embereket

- a panaszkodó embernek kéretlen tanácsot osztogatni súlyos hiba

Amivel nem értek egyet:

- csajozási készségeink velünk születettek, és megváltoztathatatlanok

- a férfiak sikertelenségéért nők a hibásak

- mégpedig azért, mert a modern, liberális világ igazságtalanul elkényeztette őket

- azok az átlagos, vagy átlag alatti pasik, akik párkapcsolatban élnek, azok egytől egyik boldogtalanok, és megalázkodnak a nőjük előtt

- úgy általában minden "racionális" okfejtés, ami a fenti nézeteket támasztja alá, és azt sugallja, hogy az incel egy megvilágosodott ember, a többiek meg boldog lelki szegények...

2021. máj. 5. 14:55
 30/65 anonim ***** válasza:
30%

Az incel létforma igazából olyan, mint egy BETEGSÉG. A kiváltó ok a vonzerő hiánya. A tünetek elsősorban lelki fájdalomban nyilvánulnak meg. Gyógymód pedig nem igazán van rá.

Most gondold el, ha neked erős fájdalmaid lennének, te is mindent megtennél a csillapításra. Keresnéd a megoldást, közben a fájdalomtól folyamatosan leépülnél mentálisan.

Az anonim fórumok használata is egyfajta fájdalomcsillapító, amolyan speciális beszédterápia.

Melyik állításokban van igazuk? Például abban, hogy ez az állapot nem igazán befolyásolható. Az "önfejlesztő" bullshit nem működik. A fizikai vonzerő és az anyagi helyzet nem pont olyan dolgok, amiket az ember jelentősen tudna befolyásolni.

2021. máj. 5. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!