Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.

Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.

Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.

Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(

Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?

2021. márc. 7. 10:07
 81/109 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán van annyira elvetemült az eddigi kommentjei alapján + nem tűnik valami poénkodós típusnak
2021. márc. 10. 21:20
 82/109 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elvetemült ,tisztességes ember vagyok.

Én csak keresem azt a nőt aki életem pàrja lehet.

Csak egy kérdés volt mert érdekelt hogy merre lakhat,de ennyi.

Gondoltok rólam amit akartok ,hiàba mondok bàrmit úgyse hiszitek el :)

2021. márc. 11. 05:20
 83/109 anonim ***** válasza:
20%
Fogsz kapni kerdezo ilyen lanyt. Miert nem akarsz gyereket? Ez lehet kicsit neheziteni fogja a dolgod. Ismerek par lanyt aki a pasijaval el es nem dolgozik. Ebbol ketto, egyik az egyetemet, masik a gimnaziumot hagyta abba. Nem ide tartozik dr kikivankozik belolem - 40 koruli no vagyok, hazas. - a kornyezetemben jo ertelemben irigylem azokat a noket, akiknek a ferjuk mindent megad. Ja, es nem takarito "Marika" vagyok.
2021. márc. 11. 07:33
 84/109 anonim ***** válasza:
100%
83-as, mindenkinek magánügye, hogy el akarja cseszni az életét egy gyerekkel, vagy nem. Nagyon sok lányt ismerek, aki nem akar gyereket.
2021. márc. 11. 07:42
 85/109 anonim ***** válasza:
16%
Igen, létezik. A párom. 😊
2021. márc. 11. 07:58
 86/109 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a vilàg ami most van az nem való egy gyereknek.

Illetve szinte minden globàlis problémàt a túlnépesedés okoz.

Az àllatvilàgban azért születik sok egyed mert sok nem éli meg a felnőttkor,de az embernél màr egy ideje nincs ilyen ,és mivel relatíve hosszú ideig élünk több generáció is életben marad.

Ilyen ütemben a föld pàr évtized múlva lakhatatlan lesz .

2021. márc. 11. 08:05
 87/109 anonim ***** válasza:
29%
Aki nem akar gyereket, az az evolúció zsákutcája - bocs, de ez igy van... Az élet értelme a genjeink tovabbadása, szóval javaslom, h inkább egy 50-es éveiben járó not keress, ok mar nem akarnak/tudnak gyereket. Vagy egy olyat, akinek eleve nem lehet gyereke. Egy fiatal okos no téged 10000 km-rol elkerül. Ezért vagy szingli
2021. márc. 11. 08:24
 88/109 A kérdező kommentje:

Vannak olyan nők akik nem akarnak gyereket a korosztàlyomból.

Mindenkinek más az élet értelme.

Azért mert nem akarok gyereket még nem vagyok se rossz ember se értéktelen .

Illetve azt tapasztaltam hogy pont az iskolàzott okos nők nem akarnak gyereket :)

2021. márc. 11. 08:48
 89/109 anonim ***** válasza:
69%
A kérdező bölcs meglátásaihoz hozzátenném hogy a túlnépesedés sok helyen súlyos probléma ugyan, azonban a mi országunkban pont az ellenkezője a baj, a népességfogyás. Én is férfi vagyok, és én sem szeretnék gyereket vállalni, de sosem fognám ezt a túlnépesedésre!
2021. márc. 11. 09:08
 90/109 A kérdező kommentje:
Én nem fogtam semmire csak az àllàspontomat írtam le.
2021. márc. 11. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!