Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?
Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.
Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.
Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.
Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(
Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?
Nem én mondtam, hogy az az egészséges, hanem a pszichológusok. Magyarázhatod ítéletnapig, drága, de te nagyon elferdülten látod a világot. Olyan vagy, mint egy fára tekeredő borostyán, ami a nem marad életben a tartója nélkül. Szerinted ez rendben van? :D
Attól, mert valami létezik, még nem feltétlen jó. Amiket te vársz arra egy-két konzultációt ajánlanék egy szakemberrel! :) Minden rosszindulat nélkül mondom, s bár eltérőek az igényeink, de a tied nagyon szélsőséges, kisajátító. Ez, hogy legyen a pár egyben barát meg minden, ez nem jó, nem kiegyensúlyozott emberek jellemzője.
Úgyhogy de, birtokló vagy. A teljes őszinteség, titkok nélküliség meg ritkán tud megvalósulni. Mondjuk tegyük fel, hogy a másik elmegy fodrászhoz és rémes lesz, akkor odamondod neki, hogy szar? Nem azt mondod végül, hogy áh.. nem olyan rossz? Akkor hazudni fogsz. Van olyan, hogy kegyes hazugság, az nem bűn szerintem.
Meg ez a másik, amit a fáról és a borostyánról mondtam, hogy a magad boldogságát a másiktól teszed függővé. Ez nem jó. Nagyon nem, de ezt sem én mondom (bár most én írtam ide), hanem pszichológusok.
Úgyhogy gondolkodj el azokon, amiket írtam és nem baj, ha bújósabb vagy, de amit te csinálsz az már szélsőséges esete ennek!
Amúgy én nem értem azt se, hogy miért jössz össze olyan nővel, aki tanult egy csomót a karrierje érdekében, neked meg láthatóan nincs és te vagy még meglepődve, hogy nem az az életcélja, hogy a seggedet nyalja.
Nyilván tudtad, hogy mi fontos neki, de azért csak beleállsz lehúzni, ahelyett hogy támogatnád.
Komolyan keress egy munkanélküli csajt.
Mi az hogy annyi? :D Volt 28 évem alatt 2 kapcsolatom :D
Nem sumákolok el semmit.
Úgy tudtam hogy mindkét lány 2 diplomával rendelkezett fejenként :D
Nem bolti pénztáros vagy eladó volt egyik sem :)
De igen meg lehet valósítani a teljes őszinteséget.
Mondhatod azt hogy szar, vagy azt is hogy Ne haragudj de nem lett olyan jó, de majd legközelebb jobban sikerül :)
Sajnos nem volt első számú szempont abban az időben hogy egy nőnek ne a karrier legyen a legfontosabb.
Azt hittem megfér a párkapcsolat és a karrier egymás mellett, tévedtem.
"Aki nem részegedik le minden héten, aki nem kefél félre, aki nem bassza le minden semmiségért, akivel meg tudja beszélni a lelki dolgait?"
A részegedés az tényleg általad hozott dolog, de azt gondolom, hogy a többi a kapcsolattól (is) függ, nem csak a férfitól.
Nem vall túl magas önismeretre, ha ki mered jelenteni a kapcsolat elején, hogy nem fogod "semmiségekért lebaszni", mert mindenkinek vannak fájdalmas pontjai. Azok a semmiségek, amikért a másik összeveszik velünk, általában neki nem semmiségek.
"az őszinteséget azt elvárom, én egyik kapcsolatomban se hazudtam még a legkisebb dolgot sem."
Ez nálam mondjuk vörös zászlós mondat, az illető engem fog hibáztatni egy csomó mindenért később, folyamatos önmonitorozásban van, és olyan standardjai vannak, amiket az emberek 90% nem tud megugrani (vagy nem akar megugrani pl. Nagyon sokat híztam a terhesség alatt?)
"Ha megvan a teljes őszinteség akkor nincs féltékenység sem."
Csak addig, amíg a másiknak tényleg nem tetszik valaki. Egy ötven éves házasság alatt, nem akarom tudni, hogy 10-15 kolléga is bejött a páromnak, akkor lennék csak leginkább féltékeny. Amíg nem történik semmi és meg tudok bízni a páromban, hogy nem fog lépni, addig tetszenek neki, de ha tudod, sokkal kevésbé tudod elengedni dolgozni.
A 20-30-as korosztályban az ambiciózusabb nők többsége a karrierjére koncentrál, mert körülbelül ez a tíz évük van erre, mielőtt családot alapítanak. Vagy keress 30+-ost vagy keress olyat, akinek nincs karrierje és arra alapoz, hogy a férfi fizetéséből fognak megélni, ő csak hobbiból dolgozik mellette.
Tapasztalatból írom, hogy a karrier és a párkapcsolat megfér egymás mellett. Talán a barátomnak és nekem könnyebb, mert egyikünknek sincs fix munkahelye (más ágakkal, de mindketten művészetekkel foglalkozunk). Rengeteget időt tudunk együtt tölteni akár különböző programok, utazások során, akár ha csak arról van szó, hogy otthon lustálkodunk. Neki és nekem is vannak céljaink, amiket szeretnénk elérni és nem tartanám helyesnek, hogy bármelyikünk lemondjon bármiről a másikért. Nyilván valamennyivel több időnk lenne egymásra, ha ő vagy én lemondanánk egy-egy célról vagy tervről, de nem érné meg. Nem érné meg, mert egy jó kapcsolatban nem kéne, hogy megtörténjen.
LE
Mint írtam olyan nőt keresek aki nem szeretne gyereket, így hát kiesik egy két dolog abból amit írtál.
Több ideig voltam együtt a volt párommal mint a legtöbb ember házassága és igen elmondott mindent, hogy ki szólította le az utcán, ki írt rá facebookon, de olyan erős volt köztünk a bizalom, hogy meg se fordult a fejemben a féltékenység mert tudtam soha nem tenné meg , mert saját magát köpné szembe, illetve engem is.
Illetve tudod a férfi dolga eltartani egy nőt, hiszen ő a férfi.
Amúgy mellettem nem kellene dolgozzon, megtehetem hogy soha ne kelljen neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!