Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?
Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.
Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.
Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.
Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(
Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?
Illetve ha màr ilyen sokan írnak,inkàbb segítsetek hogy ilyen lànyokat hogyan lehet elérni.
Nem nagyon vannak fenn társkeresőn se ,buliba nem jàrnak .
Hogyan lehet ismerkedni ilyen lànyokkal?:)
Szerintem ezek az elvárások így egyben kizárják egymást.
Pl ne legyen túl társasági, de rajtad kellene csüngenie. A nem túl társasági emberek szeretik az egyedüllétet, és mivel te is a társaság kategóriába esel, itt választanod kell.
Sportos megjelenésű, dekoratív: nyilván nem fogsz egy Palvin Barbit találni, elvégre aki a nem túl társasági kategóriába esik, általában nem azzal foglalkozik, hogy modellnek nézzen ki, mert nem akarja a testét instán mutogatni. Persze attól még lehet csinos és nem dagadt, de nem lesz egy fitneszmodell.
A leírtak alapján nekem az jött le, hogy te pont egy tipikus insta modell huszonéves lányt szeretnél, csak a barátai helyett veled kellene lennie 0/24-ben. Ők viszont általában nem az őszinte, hűséges, visszahúzódó kategóriába esnek.
Én egyébként pl 26 vagyok, és egészen biztos vagyok benne, hogy sosem akarok gyereket, tehát ilyet van esélyed találni. Valakinek a pénzed biztosan imponálni fog, csak nem fog minden kritériumnak megfelelni.
Én nem pénzel szeretnék megfogni egy nőt, de ha most leírom milyen szerető és figyelmes férfi vagyok úgy se hiszitek el.
Nem ennyire szélsőségesen gondoltam.
Egy szép és kedves lányra vágyom , nem kell insta modell legyen de azért ne is hanyagolja el magát :)
Magyarul egy szexi nőt keresel, akinek egyébként nincs egy barátja sem, nem jártasásgba és csak te létezel neki. Kielégíti minden szexuális és egyéb igényeg, mos, főz ésstb.
Vannak ilyenek, aranyásóknak hívják.
Fúj, jön vissza a kaja.
Szóval egy nő, aki behódol, nyalja a segged, csak te vagy neki, és mellé még nézzen is ki extra jól?
Szállj le a földre, Pistike, bilibe lóg a kezed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!