Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.

Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.

Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.

Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(

Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?

2021. márc. 7. 10:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már elég rossz ízt hagy az ember szájában, ha eltartják. Ez egy nagyon kiszolgáltatott állapot, épeszű nő bele se megy ilyenbe. Gondolj bele, szétmentek és akkor? Semmi megtakarítása nem lesz, mert eddig végig rád hagyatkozott.

LE

2021. márc. 7. 11:54
 32/109 anonim ***** válasza:
22%

Oszinten nem tudom most magadat irtad le egyben van tenyleg csak a not.

Nekem az az elvem, ha a ferfi nagyon nagyon nagyon akarja, akkor talalni fog valakit. Mindegy hogy csunya, dagadt, rasszista, naci, 200 IQ, Steven hawkings, depresszios, skizofren vagy barmi. Mindenkinek van hozza illo ember a vilagon, csak nagyon akarni kell.

Szerintem ha amit leirtal azok rad igazak, akkor a megfelelo neked egy olyan no lenne aki kb ugyanilyen, nem csak ilyesmi/hasonlo. Neha a hasonlo szemelyiseguek taszitjak egymast, neha nem. Szerintem ez az utobbiba tartozna.

Ezt onnan is tudom, hogy amilyen peldakat irtam azok mind talaltak maguknak valakit.

Amugy meg 28 vagyok, ferfi, es meg soha nem volt baratnom.

2021. márc. 7. 11:58
 33/109 anonim ***** válasza:
100%

Biztos létezik de azt kéne elfogadnod végre, hogy amiket te elvársz egy kapcsolatban, azokat kis jóindulattal sem lehet alapvetőnek mondani.

1. Az ember normális esetben a te korodban suliba jár, dolgozik, hobbija van, barátai vánnak és előbbiek kombinációi. Tehát ha csak nem élsz egy fedél alatt valakivel, akkor bizony nem fogtok minden percet együtt tölteni

2. Az egyetem manapság nem egyenlő a karrierizmussal. Lassan több a diplomához köthető szakmát tanuló nő mint férfi. De azt értsd meg, hogy ha valaki tervezi a jövőjét akkor nem fogja hirtelen minden terve elé a te boldogságod helyezni. A nagy érzelmi magaslatok elmúlnak, vagy rövid időn belül szakítotok, akkor most hanyagolja el az egyéb kötelességeit, kapcsolatait, mert te lettél neki?

3. Ehhez kapcsolódik, hogy manapság egy nőnek nem éri meg kizárólag a párjára támaszkodni és csak neki élni, főleg ha nem is vagytok házasok. De ha azok is vagytok akkor is akkora a válási ráta, hogy az ember 10x is meggondolja, kivel tervez vagyonközösséget, gyereket, stb. A válás egy krízis amit nehéz úgy csinálni hogy ne sérüljön a család és ha egy nőnek nincs megbízható karrierje, családja, barátai akkor szörnyen kiszolgáltatott helyzetben lesz.

Ezt akarja mindenki elkerülni és azt kéne megérteni, hogy csak mert valaki szerelmes az nem azt jelenti, hogy akkor minden egyéb a levesbe megy.

Keress olyan lányt aki ragaszkodó, érzelmes típus de ne várd el tőle, hogy te légy neki a mindenség közepe es hanyagoljon el minden mást azért, hogy téged boldogíthasson mert az irreális.

2021. márc. 7. 11:59
 34/109 anonim ***** válasza:
88%

Egy két diplomás nő pont azt akarja, hogy eltartsák és mehessen a kukába több év kemény munkája, tök reális elvárásaid vannak, tényleg.

Csak kibújt a szög a zsákból.

Vegyél el egy boltos csajszit, ő tuti értékelni fogja, ezt rosszindulat nélkül mondom. Nekem soha nem kéne ilyen férfi, aki nem tisztel engem azáltal, hogy előadja a hősszerelmest, majd aztán kiderül, hogy végig azt várta, hogy évek munkáját a kukába hajítsam, különben elhagy. Na ez gusztustalan. A barátnőidnek remélem az elején tisztáztad, hogy le van sz@rva, hogy mennyire tanultak, csak kitartottad legyen?

2021. márc. 7. 11:59
 35/109 anonim ***** válasza:
100%

"Több ideig voltam együtt a volt párommal mint a legtöbb ember házassága és igen elmondott mindent, hogy ki szólította le az utcán, ki írt rá facebookon, de olyan erős volt köztünk a bizalom, hogy meg se fordult a fejemben a féltékenység mert tudtam soha nem tenné meg , mert saját magát köpné szembe, illetve engem is."

Te hány éves vagy, hogy a 20-30 éves korosztályban keresgélsz, ha már van mögötted egy 15-20 éves kapcsolat, meg még néhány másik? Vagy azért mégsem volt olyan hosszú a kapcsolatotok?

A másik, hogy én is elmondom a férjemnek, hogy ki szólított le az utcán. De az exemnek sosem mondtam el, mikor mellette beleszerettem valaki másba, akivel amúgy napi 8 órát töltöttem együtt. (Mondjuk a végén szakítottunk, pont azért, mert nem éreztem fairnek együtt maradni vele és másfél éve voltunk akkor együtt, úgyhogy annyit nem ért a kapcsolat).

Szóval csak azt akarom mondani, hogy vannak olyan helyzetek, amikről szerintem nem akarnék tudni, mondjuk harminc év után, ahol lehet, hogy szakítás helyett még érdemes egyszer megpróbálni újra egymásba szeretni.

2021. márc. 7. 12:03
 36/109 A kérdező kommentje:

Tisztességes ember vagyok, akit szeretek nem dobnám csak ki úgy az utcára.

Illetve nem csak egy barátnőt keresek hanem Életem párját, vagyis feleséget.

Ha el is válnánk idővel, nem hiszem hogy panaszkodna arra amit tőlem kapna hogy nincs megtakarítása :D

2021. márc. 7. 12:05
 37/109 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi történne vele, ha szétmennétek és ő ott állna mindenféle megtakarítás nélkül?
2021. márc. 7. 12:07
 38/109 A kérdező kommentje:
Vagyonom egy részét, ami azért nem 2 forint :D
2021. márc. 7. 12:13
 39/109 anonim ***** válasza:
100%

Miért érzem azt, hogy neked bármit mondunk, az lepereg rólad? Na, az ilyenen a Jóisten sem tudna segíteni.

Azt tisztázzuk: Nem, nem vagy normális. Csűrheted-csavarhatod, de idáig érzem rajtad a korlátozó, birtokló típus minden jelét.

De ne aggódj, ha meggyógyulni nem is tervezel, biztosan van olyan mazochista birka, aki beáll alárendeltednek. Merthogy nem tekinted a másikat egyenrangúnak, az ide látszik. Ne dolgozzon, mert eltartom, stb. Aztán ilyenkor szokott lenni, hogy a kedvesrendes pasi mégsem olyan cuki, aztán tök nehéz elmenekülni előle. Te kb. azt várod, hogy a másik neked éljen és mindig legyen ott, ezért senki mással ne foglalkozzon, csak veled.

Oké, de akkor ehhez neked elég jól kell keresned, hogy kitarts. Bár ezt nem ajánlom, mert ha ne adj isten idejekorán meghalsz, akkor mi lesz a pároddal, akinek 0 gyakorlata van, hm? Aki meg már tanult magáért meg dolgozott az nem fogja hagyni (egyébként tök jogosan), hogy valami érzelmileg defektes egyén elzárja a világ elől az aranykalitkába.

2021. márc. 7. 12:14
 40/109 A kérdező kommentje:

De amúgy mindegy is mit írok, úgy is csak a támadást kapom :D

Ennyi erővel lehetnék sorozatgyilkos is, szerintem az kapna kb ennyi támadást :D

2021. márc. 7. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!