Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?
Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.
Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.
Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.
Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(
Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?
Szóval ha jól értem birtokló vagyok, pedig pont az ellenkezőjét írtam.
Hiába van pénzem , inkább dolgozna a szerelmem 8-10 órába minthogy élvezze velem az életet, utazgatások, wellness, étterem, ilyenek.
A biztosíték az rá hogy írunk erről egy szerződést, ahogy szokták :)
Tehát ha jól értem itt mindenkinek jobb az az élet, ahol független, nincs semmi kötöttség, a saját céljainak élhet úgy ahogy akar, még annak árán is hogy ez milyen nehézségekkel jár .
Hát tényleg nem vagyok való erre a világra.
Én pedig azt hittem hogy a nők örülnek egy olyan férfinak aki szebb és jobb életet akar nekik adni úgy hogy nem használja ki őket vagy nem korlátozza, sőt még támogatja anyagilag és minden formában.
De nagyot tévedtem.
Számodra ennyire ördögtől való gondolat, hogy egy nőnek legyenek céljai és aktívan tegyen értük?
A barátommal mindketten dolgozunk, vannak hobbijaink és élvezzük az életet (mondjuk a wellness-nél unalmasabb programot elképzelni sem tudok, az étterem meg 10-ból 9 esetben pénzkidobás), de nem függünk egymástól. Egyikünk sincs kiszolgáltatva a másiknak. Partnerek vagyunk mindenben, nem az egyikünk ellátja a másikat.
LE
43, erre mondtam, hogy szélsőségesen gondolkodsz. Miért nem érted meg, hogy a két végpont között lenne jó elhelyezkedni, hm? Amúgy meg igen, az a normális, hogy a szerelmed is dolgozik meg te is, meg eljártok ki a külvilágba, barátkoztok, hobbik akár együtt, akár külön.
De mindenkinek szüksége van énidőre, amikor befelé figyel és törődik magával. Évekig jártam jógázni, ami nem csak mozgás, hanem életfelfogás is. Ott is mondták, hogyha nem is sok időt, de fél órát minden nap magaddal el tudsz tölteni, meditálsz egyet az már nagyon jó. :)
Szóval de, kell valamilyen szintű kötöttség, függés, itt hoznám vissza az ikonikus mondatomat: ne a párod legyen az életed, hanem az életed része. Magyarul: megosztod vele az életed egy szeletét. Hogy ki mekkorát, egyéne válogatja, meg hogy ez milyen formában ölt testet. És ez kell is, de az nem, hogy mindig csak a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!