Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?
Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.
Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.
Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.
Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(
Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?
Kezdem unni hogy nem olvassák el az emberek amit írok vagy nem azt olvassák ki belőle.
Na szóval, de támogattam hogy tanulni és dolgozni akar .
Csak mikor minden fontosabb volt mint én akkor kezdtem kicsit szomorú lenne .
Kb heteken hónapokon keresztül dolgozott éjjel nappal és mikor volt egy kis ideje nem velem töltötte hanem mással.
Soha nem akartam lemondatni senkit az életéről, 6 és fél évet vártam hogy legyen rám ideje, nem volt , akkor is inkább a munka.
De megfelel, de nekem egy jó természetű lány kellett, de csak idővel jött rá ő is mit akar, addig azt mondta hogy azt amit én hittem.
6 és fél éven át reménykedtem, és abban a hitben éltem hogy azokat amit megbeszéltem vele az valóra fog válni, nem így lett.
Mit kellett volna még tennem? Várni még 20 évet hátha lesz 1-2 órácskája rám évente egyszer?
Az birtoklás hogy kb azt csinált amit akart és még támogattam is benne hiába nem tetszett pár dolog?
Illetve mint írtam nem vagyok társasági ember, nem is leszek és ilyen társat keresek magamnak.
Akkor ez a kérdés csak egy panaszkodás, remek, így már érthető.
Keress olyan nőt, akinek nincs diplomája és nem is szereti a munkáját, lehetőleg barátai sincsenek, bár azokat idővel ellehet marni mellőle.
Azért ez nem olyan ritka jelenség, mint ahogy itt előadtad. Csak panaszkodsz, mert volt egy sz@r kapcsolatod, amúgy meg egy csomó egyszerűbb nő élvezné amilyen életet te akarsz.
Nem panaszkodás volt csak egy kérdés :)
Bár azt nem gondoltam hogy ez itt egy rögtönítélő bíróság és én vagyok a vádlott :D
Mindenki úgy gondolja neki van igaza.
Ti úgy hogy nektek, én úgy hogy nekem.
Majd az élet eldönti kinek lesz valójában jobb és boldogabb élete :)
Értem, rendben van.
Köszönöm a hozzászólásokat :)
Na. De akkor nem kék szemű, szőke hajú lány lesz a befutó nálad.
Biztosan vannak, akiknek te emelkedés leszel, de a többségnek szerencsére nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!