Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?
Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.
Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.
Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.
Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(
Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?
"Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene."
Ez nagyon beteg. Aki ilyen, az annyira instabil mentálisan, hogy legkevésbé sem alkalmas párkapcsolatra.
Ja és legyél te a világa közepe, de ne akarjon tőled gyereket, hát sok szerencsét a kereséshez :D
Mindenkinek más a normális.
Én arra vágyom mint amit én tudok adni egy nőnek, de olyan nőt nagyon nagyon nehéz találni.
Próbáltam 6 évig máshogy élni a régebbi kapcsolatomban, nem működött, csak én ittam meg a levét, és kb majdnem feladtam önmagamat.
Most már szeretném úgy élni az életemet ahogy nekem tetszik, és ha ez azzal jár hogy nem találom meg a másik felem akkor így jártam, de többé nem szeretnék mások miatt boldogtalan lenni.
"Most már szeretném úgy élni az életemet ahogy nekem tetszik".
Eddig mi tartott vissza, hogy úgy élj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!