Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.

Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.

Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.

Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(

Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?

2021. márc. 7. 10:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
41%
Nem, valóba.... hanem arra, hogy függjön tőled....
2022. máj. 8. 21:24
 102/109 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene."

Ez nagyon beteg. Aki ilyen, az annyira instabil mentálisan, hogy legkevésbé sem alkalmas párkapcsolatra.

Ja és legyél te a világa közepe, de ne akarjon tőled gyereket, hát sok szerencsét a kereséshez :D

2022. máj. 16. 18:40
 103/109 A kérdező kommentje:
Értem, ahogy gondolod :)
2022. máj. 16. 18:41
 104/109 anonim ***** válasza:
Amúgy eltelt egy év, csüng már rajtad valaki éjjel-nappal, akinek csak az a célja, hogy boldoggá tegyen?
2022. máj. 16. 18:44
 105/109 A kérdező kommentje:
Nem, nehéz olyan nőt találni aki hasonló értékekkel rendelkezik mint én.
2022. máj. 16. 18:49
 106/109 anonim ***** válasza:
100%
Végigolvastam ezt a siránkozást, tök időpocsékolás volt, de voltak tartalmas válaszok. Itt nem az értékekről van szó, fejben taszítod el magad a normális emberi kapcsolatoktól.
2022. máj. 17. 17:08
 107/109 A kérdező kommentje:

Mindenkinek más a normális.

Én arra vágyom mint amit én tudok adni egy nőnek, de olyan nőt nagyon nagyon nehéz találni.

Próbáltam 6 évig máshogy élni a régebbi kapcsolatomban, nem működött, csak én ittam meg a levét, és kb majdnem feladtam önmagamat.

Most már szeretném úgy élni az életemet ahogy nekem tetszik, és ha ez azzal jár hogy nem találom meg a másik felem akkor így jártam, de többé nem szeretnék mások miatt boldogtalan lenni.

2022. máj. 17. 17:15
 108/109 anonim ***** válasza:
41%

"Most már szeretném úgy élni az életemet ahogy nekem tetszik".

Eddig mi tartott vissza, hogy úgy élj?

2022. máj. 17. 17:27
 109/109 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy olyan párt választok amilyet szeretnék és nem adok lejjebb az elképzeléseimből, mert nincs értelme :)
2022. máj. 17. 17:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!