Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?
Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.
Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.
Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.
Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(
Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?
Nem akarod korlátozni, de azért ha akar, akkor nem dolgozhat és mindenben támogatod, csak abban nem, ha dolgozni akar.
Mellesleg nekem a munkám a szenvedélyem, nem igazán értem, hogy miért gondolod, hogy csak nehézséget okoz az embernek a munkája.
Azt se értem, hogy miért diplomás nőket akarsz lemondatni az életükről, aki ennyit tanul valamiért, akkor élvezi is és nem csak munka szinten érdekli.
Úgy emlegeted a wellnest, utazgatást és az étterembe járást, mintha olyan kuriózum lenne. Ezekre mind lehet időt szakítani úgy, hogy közben átlagon felüli, mozgalmas élete van az embernek.
Arra nem igazán válaszoltál, hogy miért csak az oké, ha egy karrierista nőt építhetsz le és az miért nem felel meg, ha mondjuk takarító Marit vinnéd utazgatni és kitartani. Neki még igénye is lenne erre talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!