Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.

Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.

Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.

Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(

Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?

2021. márc. 7. 10:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy mindkettővel kell, de ahogy írtam eddig csak az egyik volt szinte, és csak is az egyéni céljaik amit én segítettem elérni :D
2021. márc. 7. 10:56
 12/109 anonim ***** válasza:
96%

De ha te ilyen tökéletes vagy, akkor hogyhogy itt lógsz és nem kellesz senkinek? Ja... várj!

A sztorid több sebből is vérzik. Az, hogy valaki dolgozik, vannak hobbijai, barátai rajtad kívül az nem karrierista életszemlélet, csak nem kapcsolatfüggő, manipulálható kislány. Szóval nem, nagyon ne egészséges egész nap együtt lenni. Az ilyenekből lesz mindig az, hogy mániákusan féltékeny a pasi és korlátozza, meg birtokolja.

Nem jó, ha mástól függ a boldogságod és ez a célod. Nagyon nem, ment akkor jön a fent említett jelenség. Az a jó, ha önmagadban is képes vagy boldog lenni és magadat boldoggá tenni és nem szűnsz meg egyén lenni azért, mert más csatlakozik hozzád. Tudod, nem mindegy, hogy a párod az életed, vagy az életed része.

Amúgy miért baj, ha valaki iszik? Már megint ez a korlátozgatás. Egy ünnepen vagy egy baráti találkozón egy doboz sörtől még senki sem lett alkoholista.

Szerintem gondold újra, amiket írtál, mert abból nekem egy nagyon nem egészséges, kiegyensúlyozott személyiség rajzolódik ki.

2021. márc. 7. 11:00
 13/109 anonim ***** válasza:
11%

Ha a lány akivel együtt vagy szeret,akkor nincs az az ég, hogy többet foglalkozzon a karrierjevel vagy ne szakítana rád annyi időt, amennyit te szeretnél. Eddig sajnos ezek szerint rossz lányokat fogtal ki,én a pasikkal szoktam így járni sajnos,én is gyakran érzem azt,hogy talán baromira nem ezek kellenek a mai vilagban...

23 nő

2021. márc. 7. 11:01
 14/109 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nem részegedik le minden héten, aki nem kefél félre, aki nem bassza le minden semmiségért, akivel meg tudja beszélni a lelki dolgait?"

Ez mondjuk alap. Erre ne legyél büszke.

2021. márc. 7. 11:12
 15/109 A kérdező kommentje:

Nagyon egyszerű miért ide írok, mert egy különc vagyok.

De úgy látom sokan nem olvassák el rendesen amit írok.

Nem vagyok tökéletes, de próbálok jó ember lenni és adok a külsőmre.

Nem arról van szó nem kellek senkinek ,mint írtam volt már több kapcsolatom de mindig a karrier és a saját célok után voltam a 100. helyen kb minden más után mert sajnos ilyenek a mai emberek.

Miért nem egészséges? Mert te azt mondtad? Nem lehet valakinek a párja egyben a szerelme, a társa, a barátja, a szeretője stb?

Nem vagyok féltékeny típus, de az őszinteséget azt elvárom, én egyik kapcsolatomban se hazudtam még a legkisebb dolgot sem.

Ha megvan a teljes őszinteség akkor nincs féltékenység sem.

Nem korlátozok senkit, de nem egy rongybaba vagyok akivel csak akkor kell foglalkozni ha úgy tartja kedvük.

Nem egy doboz sörről beszéltem hanem aki masszívan iszik vagy olyan szenvedélye van ami eléggé nehezen tolerálható.

És mi van akkor ha azt mondom hogy engem az tesz boldoggá ha a páromat boldoggá tehetem és örömet okozhatok neki?

Valakinek a motorozás a boldogság, valakinek a festészet, nekem az ha örömet tudok okozni a páromnak.

Ebből pontosan az jön le hogy nem korlátozom, nem bántom, mindenben támogatom, pontosan azért mert neki ezek okoznak boldogságot és örömet.

Csak tudod mint minden ember egy idő után hozzászokik a jóhoz és már semmit nem tesz a másikért csak élvezi amit kap mert tudja hogy vagyok olyan hülye hogy azt akarom neki legyen jó.

Na látod nekem ebből lett elegem.

2021. márc. 7. 11:16
 16/109 A kérdező kommentje:
Nem igazán azt tapasztalom hogy alap lenne :D
2021. márc. 7. 11:17
 17/109 A kérdező kommentje:

Kb mindenhol azt látom mennyire rossz kapcsolatok és házasságok vannak, de nem lépnek ki mert félnek hogy nem találnak mást vagy egyedül maradnak.

Inkább elnéznek mindent a párjuknak évtizedekig és kikiáltják boldog életnek :D

2021. márc. 7. 11:19
 18/109 anonim ***** válasza:
95%
És mondd, milyen negatív tulajdonság fér bele a te kis tökéletes elvárási listádba? Gondolom, semmilyen, te kis szánalom... ;)
2021. márc. 7. 11:22
 19/109 anonim ***** válasza:
100%

Keress olyan nőt, akinek nincs karrierje és azt nem tudod így lehúzni, lesz ideje veled foglalkozni, főleg a munkanélküli a legjobb neked.

Bár én nem értem, hogy tudtál kifogni annyi nőt, akinek csak a karrierje fontos. Tuti valamit elsumákolsz és nem véletlenül lett szakítás a kapcsolataid vége. Azért én meghallgatnám ezeket a csajokat, hogy miket művelsz valójában.

2021. márc. 7. 11:23
 20/109 A kérdező kommentje:

A legutóbbi kapcsolatomnál is azért vetettem fel a szétválást mert láttam hogy mellettem nem tudja megvalósítani azokat a célokat amire vágyott, pedig ő erősködött hogy velem akar lenni, inkább tönkremegy lelkileg de velem akar lenni.

De én nem tudtam volna tönkretenni egy nőt csak azért hogy velem legyen, inkább elengedtem , még ha ezzel saját magam alól vágtam is ki a fát, de nekem ennyit jelent egy lány ha igazán szeretem és törődök vele.

2021. márc. 7. 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!