Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen lány Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék magamnak 20-30 év között ,aki kedves, őszinte, hűséges, kicsit visszahúzódó , nem annyira társasági ember,sportos megjelenésű, dekoratív, szereti a nőies dolgokat.

Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene.

Aki nem szeretne gyereket és tudna értékelni egy normális igazán szerető férfit, és soha nem engednél el maga mellől.

Nagyon vágyom egy ilyen lányra és mindent meg tudnék neki adni amire csak vágyik , de nem találok ilyen lányt sehol :(

Szerintetek csak álmodozom vagy azért van még esély?

2021. márc. 7. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/109 anonim ***** válasza:
83%
Van esély, kb. mint a lottóötösre.
2021. márc. 7. 10:08
 2/109 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem épeszű lány nem fogja ilyen módon alárendelni magát senkinek. "Akinek az a célja hogy boldoggá tegye a párját és hogy örömet okozzon neki , és akin éjjel nappal csüngene." Ó, te jóég...
2021. márc. 7. 10:09
 3/109 anonim ***** válasza:
98%

Elvárások elvárások hátán. Te mit tudsz nyújtani a "normálisságodon" (kac-kac) és a szereteteden kívül? Te magad is sportos és vonzó vagy? Vagy csak tőle várnád el?

Neked nem egyenrangú pár, egészséges kapcsolat kell, hanem egy nulla önértékkel rendelkező manipulálható kislány, aki aláveti magát a kívánságaidnak és akin kiélheted a szeretetéhségedet.

2021. márc. 7. 10:19
 4/109 anonim ***** válasza:
98%
A #3-mas válaszoló tökéletesen leírta és csak magadat áltatod, ha azt hiszed, hogy nem így van.
2021. márc. 7. 10:20
 5/109 anonim ***** válasza:
97%

A felső bekezdésben állított dolgok igazak ram;de később mindenképpen szeretnék családot és nem az életem célja, hogy boldoggá tegyem a masikat;mindenki elsősorban a saját maga boldogsagaert felelős, egy alapvetően boldogtalan embert nem egy másik fog boldoggá tenni. Nem csüngök senkin,akit szeretek,nem engedem el,csak abban az esetben,ha a másik a továbbiakban nem akar velem lenni,nem fogok senki szeretetéért könyörögni.

23 nő

2021. márc. 7. 10:22
 6/109 anonim ***** válasza:
97%

Én ilyesmi vagyok, bár éjjel - nappal nem akarok a páromon csüngeni, de elég ragaszkodó vagyok.

Sportosnak sportos vagyok, mármint az életvitelem, de azért van rajtam felesleg.

Az a bak, hogy te elképzelted magadban a tökéletes nőt és gondolom ha bárki elbukik akár egyetlen pontnál is, esélyt sem adsz neki. Így elég nehéz lesz párt találnod.

2021. márc. 7. 10:22
 7/109 anonim ***** válasza:
94%
Incel vagy, ugye?
2021. márc. 7. 10:45
 8/109 A kérdező kommentje:

A minden részen mindent értettem amire egy nő vágyhat.

Az én külsőm is sportos és vonzó mások szerint , és úgy gondolom hogy az egzisztenciámmal sincs baj.

Nem akarok kiélni senkin semmit sem, de az eddigi kapcsolataimba én minden beleadtam és semmit nem kaptam vissza.

Vagy a mai világban ez az egészséges kapcsolat? Hogy a nő éjjel nappal csak a karrierjével foglalkozik?

Mert eddig csak ezt láttam és tapasztaltam.

Ha én magamat háttérbe szorítom azért hogy másnak jobb legyen én úgy gondolom néha értem is meg lehet tenni.

Nem igaz hogy ha bármelyiken elbukik akkor nem adok esélyt.

Illetve nem értem miért kellett mindent szó szerint venni, evidens hogy nem éjjel nappal rajtam csüngene, de azért a legtöbb időt velem lenne mint egy normális kapcsolatban .

Nekem az az életcélom hogy boldoggá tegyem a jövendőbeli páromat, ez miért is baj?

Mert neki boldog élete lesz , és lesz mellette egy szerető társ ami a mai világban rohadt ritka?

Aki nem részegedik le minden héten, aki nem kefél félre, aki nem bassza le minden semmiségért, akivel meg tudja beszélni a lelki dolgait?

Akit érdekel ő mint nő, és nem csak megdugni akarja, vagy háztartási cselédnek?

Mert ha ezek a dolgok tényleg problémák akkor rohadtul nem erre a világra való vagyok

2021. márc. 7. 10:49
 9/109 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel :)
2021. márc. 7. 10:53
 10/109 anonim ***** válasza:
98%
Van különbség a csak veled foglalkozik és a csak a karrierjével foglalkozik. Én például mindkettővel foglalkozok és nem az az életcélom, hogy a páromat kiszolgáljam, hanem, hogy egymást támogatva és szeretve elérjük a közös és egyéni céljainkat.
2021. márc. 7. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!