Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként olyan nehéz dolog nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként olyan nehéz dolog nem elhízni?

Figyelt kérdés

Rendszeresen azt olvasom, hogy mennyire irreális a vékony és átlagos férfiaktól az az elvárás, hogy a párjuk ne legyen elhízott 30 éves korára. És nem tudom megérteni, hogy ez miért olyan különleges, nagy értékű dolog a nőkben...

Nem kisportolt testet várnak el a férfiak, hatalmas melleket, feszes kerek feneket, esetleg kockahasat (brrr, undorító egy nőn), hanem szimplán annyit, hogyha lefotózzák 30 évesen bikiniben 10 méterről akkor ne úgy nézzen ki mint egy telexart zokni.

Ez tényleg olyan bonyolult, kuriózum, hatalmas energiabefektetést igényel a nők részéről, hogy ezzel szemben a pasiktól simán elvárják: legyen izmos, kis kockahas, szemmel látható mellizom, komolyabb bicepsz. Igen, tudom a lányok nem a kigyúrt pasikra utaznak, de pl egy ilyen testet elérni sem kis munka, szerintem több, mint szimplán vékonynak maradni.

[link]

2021. márc. 4. 21:34
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
0%
49-es sportolsz naponta 1-2 órát intenzíven? Mert én úgy látom a környezetemben senki még mozdulni sem akar.
2021. máj. 10. 08:58
 52/60 anonim ***** válasza:
88%
Kinek van ereje kisbaba mellett intenzíven sportolni napi 2 órát?!
2021. máj. 10. 09:01
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
49 vagyok, stresszes munka és családi, háztartási teendők miatt sajnos nem tudok napi két órát sportolni, de igen szinte minden nap sportolok, ahogy tudok.
2021. máj. 10. 09:17
 54/60 anonim ***** válasza:
87%

,,Tehát a nők azt állítják, hogy egyszerűbb izmot építeni, mint szimplán karban tartani a testüket, ledolgozni a felesleget. Biológia ötös...

Először valaki lefogy, utána kezd ténylegesen izmos lenni"

- hát nagyon tévedsz, mert én egy "elhízott" nő vagyok aki edz és nem a meglévő zsírrétegtől függ az, hogy izmosodok-e..:DDD

Sőt, mivel nagyobb súlyt mozgatok, sokkal könnyebben izmosodok, mint egy vékony nő.

Cserébe a zsír igen lassan fogy, hiába nem "zabálok" többet mint egy átlag alkatú lány és nem a tv előtt döglök munka után.

Úgyhogy igen, azt állítom, hogy könnyebb izmot építeni, mint fogyni.

Üdv,

172/80, heti 3-4x edzős + hétvégén túrázós/bicajozós dagadék. :)

2021. máj. 10. 11:35
 55/60 anonim ***** válasza:
87%
Igen izmot építeni sokkal könnyebb nekem is.a zsírréteg alatt egy tök izmos nő van :D csak nem látszik sajnos.
2021. máj. 10. 12:34
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
54: Ez csak azért érdekes, mert az izom energiaigényes szövet, vagyis minél több rajtad az izom, annál könnyebben égeted a zsírt.
2021. máj. 10. 17:28
 57/60 anonim ***** válasza:
71%
Bár így lenne.
2021. máj. 10. 18:24
 58/60 anonim válasza:
20%

Engedjétek el neki, valószínűleg félreértelmezte az edzésguruk kedvenc mondatát, ami úgy szól, hogy "Ha eleget mozogsz és edzel, akkor nem tudsz elhízni, ehetsz amennyit akarsz."

Erről Fekete Laci is mesélhetne.

Úgyhogy ez egy jól hangzó szöveg, nem más. Valójában azt jelenti, hogy nem szabad túlzásokba esni egyik oldalon sem, tehát ha nem mozogsz és a vécére is taxival mész, akkor ha salátákat és gyümölcsöket eszel csak maximum a vércukrod fog gyakran leesni meg hiánybetegségek kialakulni, mert a szervezetnek szüksége van a mozgásra.

A mozgást gyakran összekeverik azzal, hogy "Mancika, vidd át kérlek ezt a köteg dokumentumot a B szárnyba a Gergőnek, utána pedig ha már úgyis abba az irányba vagy, megtennéd, hogy hozol nekem az E épületből egy kávét két cukorral és laktózmentes tejjel?" és ez akkor is így van, ha kimutatja a gagyi lépésszámlálód, hogy 10000 lépést tettél meg aznap.

Aki meg a gyerekkel példálózik az az elkényelmesedett nyugati ember. Régen a jobbágy feleségének még nehezebb volt felnevelni 8-10 gyereket, mégse hízott el.

2021. máj. 10. 21:23
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
58: Mondjuk ebben a formában ez is butaság, de mindegy. Láttál te falusi asszonyt 60-70 évvel ezelőttről? Fogalmazzunk úgy, hogy átugrani egyszerűbb volt legtöbbet, mint megkerülni. Mert egyszerűen nem foglalkoztak vele, hogy hány kilósak. A lépésszámlálónak pedig teljesen mindegy, hogy a kávéautomatáig sétálsz 20 percet, vagy a "gymben" a futópadon 20 percet. Ahogy az izmaidnak is tökmindegy, hogy milyen márkájú tárcsát és hol emelgetsz. Nincs szeme, csak stimulációt érez ;)
2021. máj. 10. 21:58
 60/60 anonim ***** válasza:
88%
#58 Nyilván gyerek nélkül könnyű ezt gondolni.
2021. máj. 11. 07:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!