Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik elvárási lista alapján keresnek partnert? Valódi szeretet lesz kettejük közt, hogyha valaki átmegy minden egyes rostán? Nem inhumánus dolog úgy hozzáállni valakihez, mintha egy termék lenne?
Akkor ne legyen elvárás?
Férfiként azért még lehet nőt keresni vagy az már inhumánus ha ilyenek vannak a listán?
minden embernek vannak igenyei, elkepzelesei, hogy mit szeretne, ha meglenne a partnereben, lehet elvarasoknak is nevezni. aki azt mondja, hogy neki nincs ilyen, az vagy hazudik vagy annyira igenytelen, hogy tenyleg mindegy, kibe, csak beletehesse, ez nem lehet egy normalis kapcsolat alapja.
intelligens, erett felnott ember az elvarasokkal is szuri azt, hogy ne fusson felesleges koroket egy olyannal, akivel abszolut nem passzolnak ossze. mondjuk ha x tudja, hogy soha nem szeretne gyereket, akkor olyan partnert keres, aki szinten igy all hozza, hogy kesobb ebbol ne legyen problema.
amugy meg miert ne lennenek elvarasaim, amikor se csunya, se buta, se unalmas nem vagyok, tehat szerintem jogosan varom el ugyanezeket a partneremtol is. azert nem art persze, ha a realitasok talajan marad az ember, de most ne a szelsosgekrol beszeljunk.
Nekem nincsenek nagy elvárásaim, csak egy átlagos nőt szeretnék.
Viszont nem jöhet szóba:
- gyerek
- tetoválás
- utazásmánia
- háziállat
Utóbbit az indokolja, hogy most lesz felújítva a lakásom, összeköltözésnél pedig úgyis hozná, és nem szeretném, ha a lakásomból egy hónapon belül egy romhalmaz, koszfészek, bűzbarlang lenne.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!