Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként olyan nehéz dolog nem elhízni?
Rendszeresen azt olvasom, hogy mennyire irreális a vékony és átlagos férfiaktól az az elvárás, hogy a párjuk ne legyen elhízott 30 éves korára. És nem tudom megérteni, hogy ez miért olyan különleges, nagy értékű dolog a nőkben...
Nem kisportolt testet várnak el a férfiak, hatalmas melleket, feszes kerek feneket, esetleg kockahasat (brrr, undorító egy nőn), hanem szimplán annyit, hogyha lefotózzák 30 évesen bikiniben 10 méterről akkor ne úgy nézzen ki mint egy telexart zokni.
Ez tényleg olyan bonyolult, kuriózum, hatalmas energiabefektetést igényel a nők részéről, hogy ezzel szemben a pasiktól simán elvárják: legyen izmos, kis kockahas, szemmel látható mellizom, komolyabb bicepsz. Igen, tudom a lányok nem a kigyúrt pasikra utaznak, de pl egy ilyen testet elérni sem kis munka, szerintem több, mint szimplán vékonynak maradni.
Mi ezen a nehéz? Férfiként sokkal könnyebb izmot építeni. Genetika.
Ehhez képest egész nyáron egy ilyen testű férfit nem látok a strandon. Egy férfit sem ismerek, akinek ilyen teste van. Azért vékony, formás nőből ezerszer többet látni. Ha nem hiszed, regisztrálj instára. Fulladozni fogsz a bikinis fotókban.
#2: "hallottál már a hormonokról b@romarcú barátom?"
A covid előtt szerettem volna egy all you can eat kifőzdét nyitni, aminek az lett volna a neve, hogy "Hormon".
#3: Szerintem sem a kérdezőnek, sem a legtöbb férfinak nem a pár plusz kilóval van a baja, hanem a soktíz plusz kilóval és azon túl is azzal, amikor szándéka sincs változtatni sem az evési szokásain, sem a mozgásszegény életmódján.
Ilyen nővel összejönni olyan, mintha egy drogossal jönnél össze. Lehúzna az ő szintjére, mert az emberben amúgy is ott az alapvető lustaság, ami hasznodra válik az legtöbbször nem kellemes és utólag van pozitív eredménye. Könnyű belesüppedni a film és sorozatnézős, nassolós hétköznapokba, főleg a mostani helyzetben. És akkor már mindkét fél kövér lesz.
A vonzalom meg nem úgy működik, hogy a vékony nő meg a vékony férfi párba áll, mert sokszor van az, hogy vékony nőnek pont a mackósabb férfiak jönnek be.
Meg olyan is, amikor a férfi szereti, ha van mit fogni egy nőn. És ilyenkor máris keletkezett 4 szingli. A vékony nő, aki összejöhetne az izmos pasival, aki rá vágyik, de ő a mackós pasiért van oda, a mackós pasi, aki a kövér nőre vágyik és gondolja, hogy ha mindketten mackósak, akkor talán, de a kövér nő pedig az izmos pasira vágyik, akinek meg ő nem kell, mert ő a vékonyat szereti. Hogyan oldod fel ezt a problémát? Nem tudod sehogy, mert a vonzalmat nem lehet tudatosan irányítani. Illetve lehet, de nem kényszeríthető rá az ember meg nem is mindenki képes rá.
#7: Ebben az esetben érdemes lenne elgondolkoznod rajta - már amennyiben az elhízott alatt nem a plusz 1-2 kilókat érted - hogy valójában ezeknek a kövér csajoknak sem jössz be, csak nem jut nekik más, te meg jobbhíján kedves, aranyos srác vagy és éppen beérik veled, hogy ne legyenek egyedül.
Úgyhogy ennek fényében gondold végig, hogy érdemes-e lejjebb adnod az igényt, hogy aztán pont az rúgjon beléd, akitől a legkevésbé vártad, amikor kiderül, hogy ugródeszkaként használt.
#13: Nagyon rossz helyen jársz akkor strandra. Rengeteg ilyen férfit látok nyáron, csak hát nyilván nem párosul melléjük ilyen szépfiú fej. Esetleg még az 180-at sem érik el magasságban.
Épp azt veszem észre, hogy a férfiaknak már bőven a 20-30%-a ki van pattintva.
#14:
‘Szerintem sem a kérdezőnek, sem a legtöbb férfinak nem a pár plusz kilóval van a baja, hanem a soktíz plusz kilóval és azon túl is azzal, amikor szándéka sincs változtatni sem az evési szokásain, sem a mozgásszegény életmódján.‘
hatbele szoktam itt nezni
a kerdesekbe, ahova neha belinkelnek noket vagy sajat magukat, es neha elkepeszto, hogy amugy stlagosan vagy teljesen jol kinezo (de nyilvan nem instagram muno szintu) noket milyen paraszt modon leszolnak. valamelyik nap is volt egy kerdes, az egyik valaszolo belinkelte a teljesen atlagos alaku, csinos baratnoit, erre valami gyoker nekiesett, hogy azert 2-3 kilot mind ledobhatna...
‘Ilyen nővel összejönni olyan, mintha egy drogossal jönnél össze. Lehúzna az ő szintjére’ - mondjuk ha nem tetszik sem o, sem az eletmodja, akkor nem kell osszejonni vele:D
Miután a férfiak nagyobb arányban vannak elhízva Magyarországon, a kérdést fordítva kellett volna feltenni. Különösen annak tükrében, hogy a női testnek eleve magasabb a zsírszázaléka, gyorsabban halmoz fel zsírt (terhesség, szülésre való lehetőség stb) viszont nehezebben építenek izmot. A hormonok is sokkal inkább befolyásolják őket (menstruáció, terhesség, szülés, szoptatás, változó kor stb)
Szóval ezek ellenére a statisztikák szerint a férfiak mégis elhízottabbak. Szoktam mondani, az anyu testre van kifogás, de az apu testre nincs :-)
Mondjuk nekem bejönnek az aputestű pasik, de ők is vékony nőt akarnak, ki érti ezt? Pedig nem is vagyok kövér. (65-68 kiló)
Nekem nem, alapból ektomorf alkat vagyok + anyagcsere- és hormonproblémák. Számomra a hízás a mission impossible kategória.
De ez sem jó. Semmi sem jó. És még azt állítják itt, hogy a férfiak ízlése meglehetősen változatos, ellentétben a nőkével. Ugyan már.
#18: Akárcsak a jól fizető, kényelmes munkahelyek, a férfiak többsége is Budapesten vagy nagyvárosokban található. Ha annyi energiát fektettél volna a falun kívüli ismerkedésre, mint az itteni trollkodásba, akkor már rég válogathatnál a férfiak között.
De kell egy női Balázska is az oldalra, ettől teljes a Gyk.
De azt csinálsz, amit akarsz, csak akkor ne sírj mindig, hogy a vékonyságod miatt vagy sikertelen. Mert én is faluból jöttem és tudom milyen emberek vannak meg milyen korlátozottak a lehetőségek. Az értelmesebb már 2010 körül vagy előtte lelépett nem is nagyvárosba, hanem egyenesen külföldre és csak a lepukkant alkeszek és a nyugdíjasok maradtak, meg a közmunkások között is olyanok, akikhez képest az Üvegtigrisből Sanyi agysebész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!