Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan esik rosszul a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul a dolog?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Nagyjából egy hónapot végigbeszélgettünk, gyakorlatilag minden nap. Volt már randi is, amin mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Az utóbbi időben azonban teljesen eltűnt. Ott van a chat-en az utolsó üzenetem elolvasva, és napok óta semmi reakció. Semmi problémám nincs a visszautasítással, de szerintem elég közel kerültünk ahhoz, hogy megérdemeljem az őszinteséget az eltűnés helyett. Ha egyszer visszaírna, pont ebből kifolyólag már én utasítanám el és mondanám azt, hogy hagyjuk egymást inkább békén.

Mit gondoltok?

25/F 24/L

2021. febr. 1. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Fel kéne hívni, elhívni találkozni.

Mondtad neki a találka után, mik a terveid a kapcsolatotokkal?

Mikor volt a randi?

2021. febr. 1. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan esik rosszul, de ez manapság teljesen normális viseledés. Ilyen lett a világ, ezt sajnos meg kell szokni.
2021. febr. 1. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

tipikus ghostingolás, ami nálam egyből kizárásra kerül, mert undorítónak találom.

Vagy hagyod és nem keresed

Vagy leírod neki mit gondolsz és TALÁN elkezd majd manipulálni és játszmázni veled.

Ha ghosting van, akkor én már tudom, nem lesz több és MIUTÁN már randiztunk és úgy csinálja, én nem bocsátanék meg ha mégis játszmázna. Undorító szokás, hagyd a fenébe.

2021. febr. 1. 13:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Ezek után én nem tudok írni neki. Túlságosan sértené az önbecsülésemet, ami miatt félek, hogy nem lenne ebből egy egészséges kapcsolat..

Igen, elmondtam a "terveimet".

2021. febr. 1. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
"Ha egyszer visszaírna, pont ebből kifolyólag már én utasítanám el" Akkor meg mi a sirám? Nyalogasd a "megsértett büszkeségedet"!
2021. febr. 1. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

3 vagyok

csak normálisan, ne személyeskedj vele meg ne duzzogj. Csak írd meg, hogy tőle mást vártál. a nyakamat rá, hogy TUTI játszmázni fog:D

2021. febr. 1. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Szűzkurta gyanús
2021. febr. 1. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim alapjan, igen, egyebkent ha most beolvasnal neki, akkor nagy az esely ra, hogy elkezdene kihasznalni teged meg jatszadozni, mert hat az utolso szo nehogymar a tied legyen, nehogy megsertsek a kis buszkeseget. Ezek az eltunedezos emberek ilyenek altalaban.
2021. febr. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!