Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul a dolog?
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Nagyjából egy hónapot végigbeszélgettünk, gyakorlatilag minden nap. Volt már randi is, amin mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Az utóbbi időben azonban teljesen eltűnt. Ott van a chat-en az utolsó üzenetem elolvasva, és napok óta semmi reakció. Semmi problémám nincs a visszautasítással, de szerintem elég közel kerültünk ahhoz, hogy megérdemeljem az őszinteséget az eltűnés helyett. Ha egyszer visszaírna, pont ebből kifolyólag már én utasítanám el és mondanám azt, hogy hagyjuk egymást inkább békén.
Mit gondoltok?
25/F 24/L
Fel kéne hívni, elhívni találkozni.
Mondtad neki a találka után, mik a terveid a kapcsolatotokkal?
Mikor volt a randi?
tipikus ghostingolás, ami nálam egyből kizárásra kerül, mert undorítónak találom.
Vagy hagyod és nem keresed
Vagy leírod neki mit gondolsz és TALÁN elkezd majd manipulálni és játszmázni veled.
Ha ghosting van, akkor én már tudom, nem lesz több és MIUTÁN már randiztunk és úgy csinálja, én nem bocsátanék meg ha mégis játszmázna. Undorító szokás, hagyd a fenébe.
Ezek után én nem tudok írni neki. Túlságosan sértené az önbecsülésemet, ami miatt félek, hogy nem lenne ebből egy egészséges kapcsolat..
Igen, elmondtam a "terveimet".
3 vagyok
csak normálisan, ne személyeskedj vele meg ne duzzogj. Csak írd meg, hogy tőle mást vártál. a nyakamat rá, hogy TUTI játszmázni fog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!