Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett kicsit rosszul a dolog?
Na majd én megmondom a tutit:
MÁR beléd szeretett azért parázik ennyire, hogy te meg majd jól otthagyod. (Én legalábbis nem szoktam attól félni, hogy majd elhagy a csaj aki iránt szart sem érzek)
Én elgondolkoznék, hogy érdemes-e mellette maradni.
Egyszer voltam hasonló helyzetben. Szinte pont ugyanezt mondta nekem. Én meg ugyanezt visszamondtam, hogy oké, akkor én is azon vagyok...csak akkor minek járunk? Ezzel vége is lett. Elvárom, hogy ha valakivel együtt vagyok, az szeressen, és bízzon bennem. Az, hogy ilyen indokkal nem akar belédszeretni, a bizalom nagyfokú hiánya.
Kedves utolsó.
Ne haragudj, de szerintem az nem olyan egetrengető nagy gond, ha még csak pár napja vannak együtt, hogy nem csak egymásért élnek. Először nem árt megismerő a másiket egy picikét, hogy azt mondhassa az ember, hogy mindenél jobban szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!