Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett kicsit rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett kicsit rosszul a dolog?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettünk párommal ,hogy ki mit gondol másikról(még nagyon frissek vagyunk csak pár naposak)erre közölte ,hogy ő most azon van ne szeressen még belém túl hamar mert nem akarja h belém szeret és én otthagyom.Ez nekem kicsit rosszul esett ,hogy ezt így próbálja kontrolálni meg ,hogy ennyire tart tőlem..:S
2010. júl. 19. 00:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Naposcsibék xD
2010. júl. 19. 01:11
 12/24 anonim ***** válasza:

"mikor elkezdek egy kapcsolatot kialakítani valakivel szerintem a szerelem az alapja nem az ,hogy nem engedem majd később jöhet"

Pont ez az.

Számomra legalábbis ez lenne az alap, és ő meg pont ezt nem akarja. Szerintem akkor nincs értelme kapcsolatról beszélni.

2010. júl. 19. 01:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyébként ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetnék veled...
2010. júl. 19. 01:21
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

Hülye vagy és túl-PARÁZOD a dolgot!

Én is azt sejtem, hogy érzi, hogy beléd tudna nagyon szeretni, teljesen természetes, hogy fél is ettől. Most ne ezen a dolgon "lovagolj", hogy mit mond szó szerint. VELED VAN, NEM? VELED JÁR, NEM? VELED PASIZIK, IGAZ?

Még csak néhány napja vagytok együtt, teljesen normális önvédelem, hogy nem akarja teljesen kiadni magát neked. Inkább csak szeresd tovább ugyanúgy, és bizonyítsd be neki, több hét, több hónap alatt, hogy igenis, te méltó vagy arra, hogy szeressen téged tiszta szívéből!

De ha szavakat, meg érzéseket akarsz belőle KIERŐSZAKOLNI 3 nap után, akkor egy érzéketlen tuskó vagy, és meg sem érdemled, hogy járj vele!!!

2010. júl. 19. 02:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondtam 8 hónapja a barátomnak.Akkor voltunk friss pár. Az előző pasim nagyon megbántott, mondjuk úgy, majdnem belehaltam a szakításba. Küzdöttem az ellen h szeressem és bízzak benne. Egyfolytában kitaláltam hülyeségeket hogy ha nincs velem miket csinál, meg csak fogadásból van velem, stb. Ezt úgy hívják, önvédelem. Nagyon tetszett és éreztem hogy nagyon bele tudnék szeretni. Ő nagyon türelmes volt, bizonyított! Szépen lassan alakult ki a bizalom,azzal,hogy elmondtunk egymásnak titkokat, megtettünk egymásért ezt-azt, és egyszer felfogtam hogy engem ez a srác igenis nagyon szeret, miért kellene védekeznem(nem szex közben értem, mielőtt valaki beszólna:P)? Ez kb. 2-3 hónapba telt. Tudom sok, aki most "felháborodott", verje meg az exem... Azóta nagyon boldog vagyok :) Azt hiszem ő is :) Pedig hidd el, neki is nagyon rosszul esett, amit mondtam.
2010. júl. 19. 02:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Kedves előző. Én a 2-3 hónapot sem tartottam erre soknak.

Barátnőmnek ugyanez még tovább fél év, egy évig is eltartott, egy elég hosszú kapcsolat és még nagyobb csalódás után.

Én tudtam, hogy erről nem ő tehet, ez ilyen.

És ez nem azt jelenti, hogy addig nem szeretett volna, vagy addig is nem tett volna meg mindent, hogy jól érezzük magunkat. Egyszerűen mindig egyre nehezebben bízik meg az ember az újban.

2010. júl. 19. 02:23
 17/24 A kérdező kommentje:
és azt hogy ehet megakadályozni ,hogy ne szeress bele a másikba?Mert én ezt elképzelni se tudom (amúgy úgy került szóba a dolog ,hogy megkérdezte mit gondolok róla szóval aki tuskózott az fogja kicsit vissza magát ha nem tud minden részletet mert ez csak műveltség kérdése ,hogy rögtön támad de körülményeket nem tudja..)
2010. júl. 19. 10:16
 18/24 A kérdező kommentje:
lehet*
2010. júl. 19. 10:17
 19/24 anonim ***** válasza:
02:16 vagyok. Én úgy próbáltam megakadályozni, hogy mindig csak a rosszat kerestem benne, mikor mit nem csinál jól, stb. De aztán rájöttem hogy nincs ilyen... Minden elismerésem a páromé h harcolt értem...
2010. júl. 19. 10:47
 20/24 anonim ***** válasza:

sajnalom, en csak azt irtam "HA... akkor lennel az"

es itt csak egy fatusko erzelmi szintjerol beszeltem, szo sincs arrol, hogy pl butanak vagy muveletlennek tartanalak...

a lenyeg: a csajok erzekenyebbek.

Es ne te sirankozz itt, mint egy kislany, hanem legy egy hatarozott ferfi, akibe bele lehet szeretni nyugodtan.

nincs semmi gond, es te se problemazz!

A csaj nem azt mondta, hogy nem akar beled szeretni, hanem azt, hogy CSALODNI nem akar.

Ha veled van folyton, akkor ugyis beled szeret.

Veled van?? Talalkozik veled? Jartok? Akkor ne parazz!

2010. júl. 19. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!