Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett kicsit rosszul a dolog?
"mikor elkezdek egy kapcsolatot kialakítani valakivel szerintem a szerelem az alapja nem az ,hogy nem engedem majd később jöhet"
Pont ez az.
Számomra legalábbis ez lenne az alap, és ő meg pont ezt nem akarja. Szerintem akkor nincs értelme kapcsolatról beszélni.
Hülye vagy és túl-PARÁZOD a dolgot!
Én is azt sejtem, hogy érzi, hogy beléd tudna nagyon szeretni, teljesen természetes, hogy fél is ettől. Most ne ezen a dolgon "lovagolj", hogy mit mond szó szerint. VELED VAN, NEM? VELED JÁR, NEM? VELED PASIZIK, IGAZ?
Még csak néhány napja vagytok együtt, teljesen normális önvédelem, hogy nem akarja teljesen kiadni magát neked. Inkább csak szeresd tovább ugyanúgy, és bizonyítsd be neki, több hét, több hónap alatt, hogy igenis, te méltó vagy arra, hogy szeressen téged tiszta szívéből!
De ha szavakat, meg érzéseket akarsz belőle KIERŐSZAKOLNI 3 nap után, akkor egy érzéketlen tuskó vagy, és meg sem érdemled, hogy járj vele!!!
Kedves előző. Én a 2-3 hónapot sem tartottam erre soknak.
Barátnőmnek ugyanez még tovább fél év, egy évig is eltartott, egy elég hosszú kapcsolat és még nagyobb csalódás után.
Én tudtam, hogy erről nem ő tehet, ez ilyen.
És ez nem azt jelenti, hogy addig nem szeretett volna, vagy addig is nem tett volna meg mindent, hogy jól érezzük magunkat. Egyszerűen mindig egyre nehezebben bízik meg az ember az újban.
sajnalom, en csak azt irtam "HA... akkor lennel az"
es itt csak egy fatusko erzelmi szintjerol beszeltem, szo sincs arrol, hogy pl butanak vagy muveletlennek tartanalak...
a lenyeg: a csajok erzekenyebbek.
Es ne te sirankozz itt, mint egy kislany, hanem legy egy hatarozott ferfi, akibe bele lehet szeretni nyugodtan.
nincs semmi gond, es te se problemazz!
A csaj nem azt mondta, hogy nem akar beled szeretni, hanem azt, hogy CSALODNI nem akar.
Ha veled van folyton, akkor ugyis beled szeret.
Veled van?? Talalkozik veled? Jartok? Akkor ne parazz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!