Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esik ez rosszul nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik ez rosszul nekem?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, mikor nem vagyunk együtt gépen beszélgetünk. Egy pár napja megvárat a válaszokkal egy kicsit, igaz, hogy a program későn küldi néha az üzeneteimet. Na és ez eddig nem volt, de mostanság mindig van valami kifogás, hogy miért késik...én meg neki szegeztem hogy lányok képeit nézi meg csajjal csetel.

A lényeg, hogy eddig nem volt még semmilyen megnyilvánulásom, ami a féltékenységemre utalna, ez volt az első, ő meg nekem vágta, hogy kezdek olyan lenni mint a szobatársa barátnője, aki tényleg betegesen féltékeny.

Na mondom köszi, jól esett ez a hozzáállás. Én tényleg tűrök neki sokat mert nehéz a természete, mégsem kezdtem el minősítgetni soha. Ő meg így...pedig tudja hogy érzékeny vagyok. Ez volt kb negyed órája, köszönés nélkül elhúztam csetről, azóta fel sem hív, semmi.

Soha nem mondott volna nekem ilyen negatív dolgot előtte...kezdek olyan lenni...nonszensz. Mi az hogy kezdek? Talán ha nem lett volna neki kint hogy érdeklődés nők, nem lett volna ez. Nem nagyon érdeklik az ilyenek, de montam neki hogy mivel bnője van alap hogy törölje le. Le is törölte. És elkezdi, hogy most komolyan ezért cseszegetem? Cseszegetem ez is...abszolút soha egy rossz szavam nincs hozzá, még ő is mondta hogy milyen jó természetem van, nincsenek rigolyáim, ilyesmi.

Vérig vagyok sértve.

Szerintetek?

19/l

2011. ápr. 2. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ami igaz, az igaz.

1. ha meg akarna csalni, miért pont a neten tenné, miközben veled beszélget?

2. komolyan az a bűne, hogy a facebookra kiteszi, hogy heteroszexuális?

2011. ápr. 2. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit talán túldramatizáltad, nem kellett volna direktben nekiszegezned, volt rá alapod? Biztos alapod nem. Azért kellett volna inkább utalgatva rákérdezni...
2011. ápr. 2. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jogos..Főleg, hogy bizonyította is, hogy csak egy szavadba kerül és törölte is, hogy érdeklődési kör...biztos meg van az oka, hogy nem ír egyből vissza és nem feltétlenül az, hogy megcsal.. Örülj neki, hogy az ilyen hiszti kitöréseid után még nem hagyott el.. Egy igazi zsarnok vagy..:)
2011. ápr. 2. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Kinovod.
2011. ápr. 2. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Túldramatizálod és hisztizel, ha ezen nem változtatsz, nagyon hamar elveszíted! Nem szabad csesztetni minden hülyeséggel, mert tele lesz a hócipője, kidob és akkor majd gondolkozhatsz.... Szerintem nem ezt akarod...
2011. ápr. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!