Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem fogom fel, és spilázom túl a dolgot, vagy jogosan esik rosszul?
Kb 4 hete vagyunk együtt párommal (előtte is együtt voltunk ilyen 1 hét együtt 1 hét külön stílussal 1 hónapig, de csúnya szakítás lett, részben az én hibámból)
Most újra esélyt kaptam, jól is működik, csak én most kiakadtam. Hosszú idő után kapott egy jó állást, de sok dolog zúdult a nyakába ezzel. Egyedül a szombat a szabadnapja előre láthatólag, de ez volt a második napja, nem tudja még hogyan alakulnak a továbbiak.
Eddig úgy néz ki, most szombaton ráérne, kérdeztem, hogy találkozunk-e, azt mondta nem lesz ideje, mert egyrészt nem tudja, hogy dolgozik-e, másrészt meg ha nem, akkor kreszt fog tanulni, meg elvégzi, amit hétközben nem tudott, max 3-4 órát tudna velem lenni ténylegesen. Este meg pihenni szeretne, mert hétközben korán kel, nem tud pihenni, és a szombat az, amikor tudna, mert vasárnap is korán kel melózni. Hogyha meg én ott vagyok, akkor nem tud jól aludni, mert később fekszünk le, mint ahogy ő alapból szokott, illetve fura még neki, hogy alszik valaki mellette, nem tud mélyen aludni.
Azt mondta, hogyha 2-3 hétig nem találkozunk (márpedig most nem igen fogunk) akkor valószínűleg el fog gondolkozni azon, hogy jó lenne már, és rászánja a szombatot.
Szerintetek csak az én női logikám képtelen ezt felfogni? Mert eddig mindenki azt mondta, hogy fogadjam el, majd ha bedolgozta magát jobb lesz (ezt ő mondta), illetve azt is mondta, hogy neki most a munka a legfontosabb, hogyha az stabilan meglesz, akkor már 100%osan tud velem is foglalkozni.
most miafaszt vársz?
b@ssza el rád az összes idejét??
Dobd ki.....
Ez nem párkapcsolat.
Nem dobom ki, 1 évet vártam rá. Ő tökéletes számomra, csak hát na... a távkapcsolat buktatói.
22 éves fiú... páromat érted meg, vagy engem?
"részben az én hibámból"
"Most újra esélyt kaptam"
Ilyen nő a férfiak álma.....
"Este meg pihenni szeretne, mert hétközben korán kel, nem tud pihenni" Te ezt elhiszed????Ébresztő!!!!
"Hogyha meg én ott vagyok, akkor nem tud jól aludni, mert később fekszünk le, mint ahogy ő alapból szokott, illetve fura még neki, hogy alszik valaki mellette, nem tud mélyen aludni. "
KOMOLYAN MONDOM AZ AZ AGYAM ELDOBOM!!!!
Te látod amit írsz???
Igen, látom amit írok, mi a gond vele?
A pihi fontos neki, nem fejtegetem hogy miért, elég nyomós indoka van rá... Az meg, hogy nem tud mellettem aludni... 23 évig egyedül aludt, nincs megszokva neki, hogyha fordul, akkor ne ébredjen fel arra, hogy belém ütközik... szerintem ez is tök érthető, nem?
Megkérdezhetem te hány évig aludtál egyedül???
Valamint azt hogy milyen színű a hajad színe?
Ezek csak kifogások.
Te mit tennél a helyében?
Mondanád neki hogy aludjatok külön?
Gondolom nem.
Hány órákat dolgozik?
16?
Másik városban lakik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!