Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan borult ki?
Általában azok szokták az egészséges féltékenység határait feszegetni illetve túllépni azt, akik megcsalták a párjukat (tehát saját magukból indulnak ki), vagy azok akik ki akarják a másikat sajátítani, tehát a társfüggő, másikba kapaszkodó emberek.
Nem tudom, hogy a párod rendszeres féltékenykedő e?!
Te hogy érzed? Valamelyik igaz lehet a kapcsolatotokra?
Persze elképzelhető más ok is, szinte alig ismerhetőek a körülmények a leírtak alapján. Bár az furcsa nekem hogy szinte minden nap beszéltek msnen, Nekem is vannak barátaim, fiúk, lányok vegyesen, de aligha beszélek velük minden nap, még azzal sem akivel szoros a kapcsolatom. Elképzelhető hogy ezt a párod is furcsának találja.
A legfontosabb ugye a KOMMUNIKÁCIÓ, beszéljétek meg a dolgot, bizonyítsd be neki hogy a féltékenysége alaptalan, mutasd meg neki a beszélgetéseiteket, ...stb.
Köszi a választ!
Nem, nem szokott féltékenykedni, ezért is furcsa ez nekem...
Nem igazán tudom vele ezt megbeszélni, mivel mondom, szinte tagadja hogy féltékeny lenne.
Mint mondtam nincs sok ismerősöm, szerintem inkább a minőség mint a mennyiség, ezért van az hogy 1-1 emberrel nagyon szoros a kapcsolatom, másokkal meg szinte semmilyen, ilyen köztesek nincsenek is. De ezt ő is tudja.
Köszi a választ!
szerintem nem jogos. mondd meg neki, hogy ha így reagál, akkor legközlebb nem mondod el neki. gondolkodjon már el...
29/n
Jaja... Most jobb lett volna ha el se mondom neki? Áh...
Am sztem se beteges... Csak furcsállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!