Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok bizonytalan ebben a szituban, vagy csak én reagálom túl a dolgokat?
Van egy fiú akivel pár hete ismerkedtem meg egy utcabál szerűségben.Elérhetőséget cseréltünk,és azóta is tartjuk a kapcsolatot egymással. Párnap után elhívott találkozni és én nem tudtam elmenni egy ok miatt,aztán sose jött össze a találkozó eddig.Van egy lány ismerőse,akinek állítólag van(volt)pasija eddig a facebook szerint.. Mégis olyanokat ír ennek a srácnak az üzenőfalára,hogy "Lájk és x -et teszek, hogy..
Mit érzek iráántad :
~ szinte testvér :
~ imádlak:
... ... ~ szeretlek:x
~ kedvellek :
~ tetszel
~ nemismerlek :
Hány éve ismerlek :
~ tobb mint 10 eve :
~ 7 -9 éve :
~ 4 -6 éve :
~ 2 -3 éve :x
~ kb 1 éve :
~ kevesebb mint 1 éve :
~ nemismerlek :
Mennyire birlak ?
~ 9 -10:x
~ 7 -8 :
~ 5 -6 :
~ 3 -4 :
~ 1 -2 :
Bántottal már meg :
~ igen:
~ nem:x
~ nem emlékszem:
~ talán :
összejéénnek -e veled :
~ igen:
~ nem:
~ talán:x
~ csak barát :"
"srác neve.. ...!!! HarakxoooOk ráád..:((..♥"
"Érte ölök!
Kezeket török!
Ha, bántod egy nagy pofonnal jövök!:)
Tedd ki ezt 10 ember üzifalára akit
nagyon szeretsz♥ csak,hogy te is tudd..;)..♥"
erre visszaírta neki a fiú,hogy
"Érte ölök!
Kezeket török!
Ha, bántod egy nagy pofonnal jövök!:)
Tedd ki ezt 10 ember üzifalára akit
nagyon szeretsz♥ csak,hogy tudd!;);)"
erre a lány: :))...na ne..;D
fiú:na dee:D
lány:Hűhaa..:)
"srác neve..♥..♥ Jó wolt újra látnii..;) ..<3
srác:én is örültem :)
csaj: (:
Tegnap előtt mikor megláttam még ehhez hasonlókat,kicsit elgondolkodtam,hogy megéri-e a sráccal foglalkozni vagy nem és hát eléggé lezseren vettem a dolgot és direkt olyan ridegen válaszolgattam a srácnak,aki észrevette,hogy furcsa vagyok,meg is kérdezte mi a bajom de én inkább nem mondtam semmit..
Amilyen volt az én viszonyom ezzel a sráccal,hát bevallom ezek eléggé elbizonytalanítottak engem.Ahogy néztem a csaj adatlapját,az összes ismerősének küld szívet az üzenetben,fiúnak lánynak egyaránt.Igen,lehet csak haverok. De én nem tudok semmi előzményt se a srác,se a lány részéről,szóval kicsit sz*r helyzetben vagyok.
Tegnap mikor lekellet mondanom a találkozót-.- akkor írtam a srácnak,hogy miért ne tudok menni,azt mondta oké akkor elhalasszuk,és helyettem találkozott ezzel a lánnyal. Igen,azt csinál amit akar,nekem nincs beleszólásom,de ha köztük van valami akkor én minek kellek? A csaj szívecskéi meg elég megtévesztőek,nem tudni,hogy komolyan vagy nem komolyan gondolja...
Ti szerintetek túl reagálom a dolgokat? Szerintetek mit tegyek? Ti is elbizonytalanodtatok volna a helyemben?
szerintem itt inkább azon van a hangsúly h elment a másik lánnyal mert te nem értél rá...én lehet h önző vagyok ebben a dologban, de ha kellek egy pasinak akkor elvárom h csak én kelljek, és ha én nem érek rá, ne menjen el mással, hanem várja meg h nekem is jó legyen és találkozzunk:)
a szivecskék meg szerintem nem jelentenek sokat ha azt több haverjának is irogatja a csaj.
Ismerős érzés..
Most akkor mit tegyek?hagyjam békén a srácot vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!