Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztük valami, vagy én reagálom túl?
A "bnőm"nek szerintem bejön a pasim,mert állandóan játsza magát előtte hogy rosszul van,meg hogy üljön mellé,és neki is meg nekem is mondta hogy helyes. A pasim meg feltűnően kedves vele ... Vagyis ... hogy felsegíti ide-oda, meg nem jönne oda megfogni a kezem, vagyis már ritkábban,hanem vele beszélget, neten is szoktak,szombaton bulizni voltunk,és nálam hagyta a hajvasalóját,mert nálam készültünk,és mondtam hogy jöjjön érte, erre írt a pasimnak hogy neki az kell, és mondta neki a barátom hogy majd ő leviszi neki,majd ha oda adtam neki,és az egyik buli utána a csaj ment volna hazamés a pasim utána szól,hogy: puszi?
16L a pasim 18, ma vagyunk 3 hónaposak.
Istenem, micsoda problémák...
Egyébként a vak is láthatja, hogy egymásra vannak kattanva, a barátnőd lecsapni készül a kezedről a pasikádat, az meg nem nagyon tiltakozik. Iszonyatos cirkuszt rendezz lehetőleg, a "hajvasit" pedig ne add vissza, dobd ki a kukába, az elég kemény bosszú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!