Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy egyszerre két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egyszerre két nőt/férfit szeretsz? Mi alapján döntesz köztük?

Figyelt kérdés

Mindig kétkedő voltam,h szerethet-e egy pasi igazán engem..

De nála érzem,h kedvel, jól érzi magát velem, akar engem, vágyik rám.

SOkat nevetünk, sokat lelkizünk, sokat és jól szexelünk..

De éreztem,h történt vmi...Vagy egy új csaj került a képbe, vagy a régi szerelme, ezt nem tudom eldönteni..

Beszélni szerettem volna vele erről, de addigra lebukott... Kiborultam.

Még pár napja is biztosított róla,h sosem bántana, nem akar elveszíteni... ENnek voltak bizonyítékai is... 2 hónapja időben, térben elváltunk egy kicsit, de jött utánam, nem hagyott elveszni, szó szerint és átvitt értelemben is fogta a kezem...

TUdom, dumának tűnik,h leesen a bugyim, de elhihetitek, most az egyszer érzem,h ez a pasi tényleg megszeretett..

De miután lebukott,h vki más iránt is érez vmit, kiraktam a francba, a lelkem letiporta...:(

Lehet,h engem választott volna? rosszul döntöttem?

28/l

2011. szept. 5. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél.
2011. szept. 5. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
hát... nem lehet tudni. én ennél tovább mentem... kb. 1 évig még próbálkoztam a lánynál, a kedves apja pedig feljelentett. még mindig szeretem, de szerintem azt hiszi, nem, mert "elhagytam" - pedig egész egyszerűen azért, mert fel vagyok jelentve, és nem zárult le az ügy még...
2011. szept. 5. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Előfordul. Lehet hogy hamar volt a döntés. De meglátod, lehet hogy még keres majd, és lehet, hogy folytatjátok. Sosem tudjuk meg, mi lett volna ha a másik utat választjuk. Mindig fenn áll a kockázat egy ilyen döntésnél.
2011. szept. 5. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs. Szeretni igazán csak egy valakit lehet egyszerre.
2011. szept. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!