Mennyi palacsintát bírsz egyszerre megenni? Van valami extra töltelék, amit szeretsz?
Általában már sütés közben kezdem fogyatékolni :-)
Olyan 6-8 db-ot szoktam megenni egymás után. A kedvencem talán a nutellás vagy nutellás-banános, de nagyon szeretem különböző lekvárokkal is.
Rengeteget!:)
A lekváros a kedvencem!
No meg a Hortobágyi!:)
Olyan 8 ami még jólesik,de lecsuszna 10-12 is az tuti.
Amúgy a kedvencem az amikor benne nutella,tetején tejszinhab és arra rá nesquiq csokiöntet.
Hú, hát kb. nálam is olyan 10 a max. talán. Aztán pihenek egy kicsit és folytatom:D
Nagyon imádom(L) Én mindenfélét, amiben csoki vagy kakó van:D Tehát jöhet a kakóporos, nutellás, a túrós vagy lekváros már kevésbé. A túrós nehéz, a lekváros meg nagyon édes :É:D
Kamaszkoromban 18 db-ot ettem meg, a vége egy alapos gyomorrontás volt, nem részletezem, másnap jött ki szinte
egészben...
Mostanában kb 8-at 10-et eszek meg, imádom a fahéjasat, és a kakaós-lekvárosat, a lekvárra szórom a kakaóport, így nem kell várni, h a kakaó felolvadjon a palacsintában, azonnal ehető.
Mindig változó,hogy mennyit eszek.
ÚÚÚ említetted a porcukros citromos palacsintát,az tényleg durva.De a Gundel palacsinta is nagyon finom.Vagy amikor a masszába almát reszelsz,kisütöd és porcukrosfahéjjal megszórod.
18!!! Te jó ég!
Mondjuk Fekete Lacinak biztos nem ártott volna meg :)
Igen, az almás palacsinta is nagyon finom,meg a sajttal és majonézzel töltött és panírozott sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!