Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett kicsit rosszul a dolog?
:D :D :D
Jo nem baj!! Akkor elnezem, hogy ezen lelkizel...
DE akkor se parazz ezen, mert ilyenekkel meg ki lehet kergetni a pasikat a vilagbol...
Szerintem sokmindent tudsz te azert tenni, hogy totál belédzúgjon... lehetoseged meg van ra, igaz? igaz?
én meg pasi vagyok! :D
...még... ha jol emlékszem...
valaki írkált egy olyat, hogy ez a bizalom hiánya. bmeg, néhány napos kapcsolat után hova még a bizalom? olyankor még jó,ha tudod, hogy a másik hányadikán született...
kül.egyáltalán nem jogosan esett rosszul, sőt, ennek hallatán el kellett volna olvadnod.
egy, hogy az ember nem tudja kontrollálni az agyát, ha egyszer megszeretett valakit. mi az, literben mérjük? túlságosan belészeretni,megfelelően belészeretni,elégségesen,kielégítően,vonalon alulian belészeretni?...
továbbá,egy szerelmes nő/pasi az ilyesmit úgy értelmezi,hogy a párod el sem meri hinni, hogy megkapott,és egyelőre még nem is akarja túlságosan elengedni magát, hogy ne fájjon annyira, ha hirtelen vége lenne.
erre a megfelelő reakció egy ölelés, egy csók meg egy elsuttogott 'szeretlek'...
már ha tényleg szereted.
érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!