Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként olyan nehéz dolog nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként olyan nehéz dolog nem elhízni?

Figyelt kérdés

Rendszeresen azt olvasom, hogy mennyire irreális a vékony és átlagos férfiaktól az az elvárás, hogy a párjuk ne legyen elhízott 30 éves korára. És nem tudom megérteni, hogy ez miért olyan különleges, nagy értékű dolog a nőkben...

Nem kisportolt testet várnak el a férfiak, hatalmas melleket, feszes kerek feneket, esetleg kockahasat (brrr, undorító egy nőn), hanem szimplán annyit, hogyha lefotózzák 30 évesen bikiniben 10 méterről akkor ne úgy nézzen ki mint egy telexart zokni.

Ez tényleg olyan bonyolult, kuriózum, hatalmas energiabefektetést igényel a nők részéről, hogy ezzel szemben a pasiktól simán elvárják: legyen izmos, kis kockahas, szemmel látható mellizom, komolyabb bicepsz. Igen, tudom a lányok nem a kigyúrt pasikra utaznak, de pl egy ilyen testet elérni sem kis munka, szerintem több, mint szimplán vékonynak maradni.

[link]

2021. márc. 4. 21:34
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
84%
#19 Téged ki bántott?
2021. márc. 5. 10:03
 22/60 anonim ***** válasza:
71%

21: Az a baja, hogy még nekem, a taszító bányarémnek is volt merszem elutasítani, mert számomra szexkapcsolat esetén sem opció a távszarakodás.

Azt inkább ne is firtassuk, milyen dolog, miről árulkodik, hogy egyértelműen annak apropóján próbálkozott, hogy szar nő vagyok, senkinek nem kellek... Bár a penge logikája szerint nem azért nem kellek, mert szar nő vagyok, hanem a lakhelyem miatt. Igaz, rajtam kívül semelyik itteni nőnek nincsenek pár/partnertalálási problémái, és a siker érdekében nem kellett innen "világgá menniük", de ez biztos csak véletlen, köze sincs ahhoz, hogy egytől egyig klasszisokkal jobbak nálam, még a jóval idősebbek is köröket vernek rám.

(18 voltam)

2021. márc. 5. 10:26
 23/60 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt kinek mi az elhízás. Másrészt, edzeni akkor is kell. Ha most választanál 10 random nőt az utcáról, akik mind 160 centisek és 60 kilósak, nem egyformán néznének ki.

Mivel a nőkre könnyebben rakódik a zsír, a férfiak meg könnyebben szednek fel izmot, így is sokan szembemennek a "természettel".

2021. márc. 5. 11:03
 24/60 anonim ***** válasza:
13%

11.

Fel ev alatt megvan, ha rasegitesz meg ennyi se.

LOL Hát persze.

2021. márc. 5. 17:07
 25/60 anonim ***** válasza:
65%

Én értem mire gondol a kérdező, de a legtöbben szerintem nem. Manapság a 160cm-es és 70-80kg-os nőkre még azt mondják átlagos. Hát rohadtul nem azok, ez elhízás már bőven.

DE! Önmagában azzal, hogy valaki hány kg és ez a súly milyen magassághoz tartozik nem jelent semmit. Mert sokan vannak akiknek egyszerűen ilyen az alkatuk. Lehet, hogy sokat mozognak, nem lusták, nem zabálnak, de nem lesznek soha "vékonyak", de mégcsak átlagos testalkatúak sem. Ettől még lehetnek vonzóak és nagyon sok férfinak kifejezetten a kövérebb nők jönnek be. Nekem van nem is egy ilyen haverom.

2021. márc. 5. 21:55
 26/60 anonim ***** válasza:
24%

"Mivel a nőkre könnyebben rakódik a zsír, a férfiak meg könnyebben szednek fel izmot, így is sokan szembemennek a "természettel"."

Igaz de összességében a nőknek nőkhöz mérten sok izmot felszedni még ígyis könnyebb. Én évek óta járok konditerembe (most otthon edzem), és hidd el nekem, hogy férfiként ha felszedsz viszonylag sok izmot még akkor se leszel olyan kifejezetten izmos pasikhoz mérten. Bár ha neked az is izmos, ami nekem bőven nem, az más kérdés. Viszont egy pasi kifejezetten izmos csak nagyon nehezen lesz, mert a nőknél "2 kiló izom is elég, pasiknak meg sokkal több kell. Jó most ezek hasra ütött számok de na, értitek.

2021. márc. 5. 22:51
 27/60 A kérdező kommentje:

Tehát a nők azt állítják, hogy egyszerűbb izmot építeni, mint szimplán karban tartani a testüket, ledolgozni a felesleget. Biológia ötös...

Először valaki lefogy, utána kezd ténylegesen izmos lenni. Ha a másik oldalról indulunk, akkor pedig csomó olyan férfi van, aki ha nem táplálékkiegészítőzi szét magát, akkor örök életében vékony tud maradni, de sosem lesz izmos.

2021. márc. 6. 07:33
 28/60 anonim ***** válasza:
83%

És akkor mi van? Már ott bukott az elméleted, hogy a legtöbb nő nem várja el a kidolgozott testet. A volt férjem izmos volt, de sosem járt edzőterembe, egyszerűen ácsként dolgozott. Az az igazi "naturál". Soha nem kellett volna olyan, aki széjjel van gyúrva.

Én viszont egész életemben egyik diétát csináltam a másik után, ugyanis normál evés mellett sosem voltam képes a testmagassgág-100 alá menni, viszont még plusz 10 kiló felpakolása nekem kb 1 hónapot vesz igénybe. Vagy futni jártam heti 3X és nyomtam otthon a saját testsúlyost és ehettem normális kajákat, vagy munka mellett nem volt energiám semmi ilyesmire és maradt a diéta.

2021. márc. 6. 08:45
 29/60 anonim ***** válasza:
87%

Tök mindegy mi egyszerűbb, a nők határozottan jobban állnak test kérdésben. A férfiak statisztika szerint kövérebbek. Pedig ugye még csak nem is szülnek.

Beszélhetsz magas lóról, de attól még nem változik, hogy már megint a nőkre van kihegyezve a kérdés, közben meg a férfiakat jobban kéne félteni az elhízástól. Matematika ötös...

2021. márc. 6. 10:46
 30/60 anonim ***** válasza:
27%

#22: Annak apropóján próbálkoztam, hogy vékony lányban még nem láttam (számomra) csúnyát, ellenben haverok, ismerősök által csúnyának mondottat igen.

De úgy magyarázod a saját igazadat, ahogy neked kényelmes...

Hiszen nyilvánvaló, hogy annyira perverz állat vagyok, hogy minden álmom csúnya nőket dugni, akire talán a farkam sem állna fel és még utazni is a halál f...szára érte...

Még véletlenül sem az a hátsó szándékom az egésszel, hogy amúgy egy számomra vonzó nőt találjak, aki csak súlyosan önértékelési zavaros, arról meg tudjuk, hogy nagyon messze van a realitásoktól, ahogy az anorexiást sem lehet meggyőzni, hogy nem kövér, a magát csúnyának gondolót sem arról, hogy nem csúnya.

De ez engem nem zavar, felőlem gondolhatja magáról, hogy csúnya, ha én szépnek látom őt. Ez legyen a legnagyobb baj...

2021. márc. 7. 04:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!