Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért lett luxus dolog nőt tartani?
Tapasztalataim és ismerőseim tapasztalatai alapján, külföldön még egy utolsó köpcös segédmunkás is nőt tart. Az igaz persze, hogy ott olyan munkából is igen jól lehet élni. De hogy minden férfinak bőven jut nő az alap.
Itt meg már az van, hogy csak a külsőleg és egzisztenciálisan is tökéletes férfiak tartanak csak nőt. Mert csak nekik jut gyakorlatilag.
Ez magyarázható azzal, hogy túl sok nőt vittek ki innen a Nyugat-Európai férfiak? Valóban mi már egy kicsit "férfiország" maradtunk?
Én ezt nem tapasztalom.
(Igaz, a feleségemet úgy szoktam szólítani, hogy DRÁGA feleségem...). Ez vicc akar lenni.
Szerintem akik "nőt tartanak", azok nem háziállatként és alapvető juttatásként gondolnak a nőkre, és ez valahogy nagyságrendekkel növeli azok arányát, akik hajlandóak velük kapcsolatba kerülni. És ennek nem sok köze van a pénzhez vagy a külsőhöz.
Megjegyzem az első válaszolónak igaza van. Ha kinéznél a fejedet elködösítő előítéletek hadán, akkor te magad is látnád, hogy nem csak a külsőleg és egzisztenciálisan tökéletes férfiaknak van boldog párkapcsolata.
Akkor nem tartanak na, rosszul fogalmaztam. Nővel élnek együtt, vagy VAN barátnőjük/feleségük.
Így már szebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!