Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért lett luxus dolog nőt tartani?
Tapasztalataim és ismerőseim tapasztalatai alapján, külföldön még egy utolsó köpcös segédmunkás is nőt tart. Az igaz persze, hogy ott olyan munkából is igen jól lehet élni. De hogy minden férfinak bőven jut nő az alap.
Itt meg már az van, hogy csak a külsőleg és egzisztenciálisan is tökéletes férfiak tartanak csak nőt. Mert csak nekik jut gyakorlatilag.
Ez magyarázható azzal, hogy túl sok nőt vittek ki innen a Nyugat-Európai férfiak? Valóban mi már egy kicsit "férfiország" maradtunk?
"Javítva így hangzik: külföldön és hazánkban még egy utolsó köpcös segédmunkás is nőt tart."
Hát nem tudom, én mérnök vagyok azok közül is a jobb fajta, nem holmi kamu izé. És a kollégáim 70%-ának egyszerűen nincs nője, ha úgy tetszik incel. Tehát nem azért nincs nője, mert nem szeretne, hanem egyszerűen nem talál nőt. Nincs szingli nő ismerőse, netes társkeresőn meg annyival több a férfi, hogy nem írnak vissza nekik mert nem Brad Pitt-ek.
Tehát igaz lehet, hogy itt tényleg sokkal több a férfi, ha már úgymond az elit rétegnek sem jut.
"úgymond az elit rétegnek sem jut"
Igen, te vagy az elit réteg:D
Barátom, hadd áruljak el egy "titkot": A munkád édeskevés és semmit nem ér párkapcsolati szempontból. Létezik a személyiség. Létezik a külső. Léteznek a hosszútávú, közös tervek. Léteznek a közös érdeklődések. Ezeknek mind meg kell lennie az adott nővel, hogy felmerülhessen a párkapcsolat gondolata és újabb titok, hogy nem minden nő ugyanolyan.
Csináltok is valamit, hogy legyen párotok? Eljártok közösségekbe, ahol találkozhatok hasonló gondolkodású és érdeklődésű nőkkel, például?
Állatot és nőt tartani luxus dolog, igen.
🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!