Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb lány miért bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány miért bunkó egy fiúval?

Figyelt kérdés

Ha egy fiu ismerkedni szeretne a legtöbb lány le se szz.ja flegmán viselkednek neten meg nem írnak vissza és sorolhatnám. Fordítva viszont más a helyzet ha egy lány akar ismerkedni akkor rengetek srác ír neki vagy akármi. Viszont én több éve probálkozok társkeresőn de snnyit nem írnak vissza a lanyok hogy szia. Akkor minek vannak regisztrálva?

28/f

2021. jan. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Ennyi, normalis felfogas.

Ezzel en is igy vagyok. Aki lelep ha beszelunk, ghostingol, ok nelkul elkezd bunkozni, az tobb figyelmet nem ert.

2021. jan. 26. 16:21
 52/52 anonim ***** válasza:

#43: Tarthatnék, persze... De, minek? Akinek 50 felett van az iq-ja, annak ez menni fog. Akinek alatta van, azt meg úgysem bírom sokáig elviselni.

És igen, van 3 olyan csaj ismerősöm, aki ha nekiáll beszélgetni egy sráccal, egyből jön hozzám, hogy mondjak már véleményt. És mindig az lett, amit mondtam. Nem igazán értem, hogy ebben mi annyira extra. Oké, hogy neked valami nem megy, de attól még az ember külseje, ruházata, stílusa, a kép beállítása és egy csomó dolog elmond valamit az emberről.

#45: Én mondjuk, nem mondom, hogy minden helyes pasi gonosz. Meg azt sem, hogy minden átlagos pasi jó. Meg azt sem, hogy minden helyes pasi jó. De, az eléggé látványos, amikor valaki csak szexre hajt.

#50: "Ez már csak azért sem állja meg a helyét mert mint te is észrevetted, a legtöbb nő, beleértve engem is, nem kezdeményez."

Öhm... Mi? Azt én magam is leírtam, hogy a férfiak kezdeményeznek gyakrabban. Örülök, hogy ezt te is közölted velem. :D Most már, duplán tudjuk.

Attól még, hogy a férfiak kezdeményeznek gyakrabban, a nők választják ki azt, hogy ki felé és mennyire nyitnak.

"Ha valaki nálam kezdeményez, feltételezem, hogy érdeklődik."

Ja. Csak azt kell belőni, hogy mennyire és mi iránt. A személyiséged iránt vagy csak szexet akar. Erről beszélek már egy ideje...

"Mivel intelligens vagyok és jó társalgó, kétlem, hogy a válaszom riasztotta el."

Légyszi, mutass már az oldalon bárkit, aki nem tartja magát intelligensnek. Köszi!

Ha valaki intelligens, akkor pár ismerkedéssel a háta mögött már felfogja, hogy nagyjából milyenek az emberek és hogy állnak hozzá. Ha valaki intelligens, felfogja a saját felelősségét is a dolgok mögött.

"Egyszerűen csak talált mást aki érdekesebb, de ahhoz is bunkó, hogy ezt közölje."

Érdekes, hogy amikor olyan kérdések jönnek, hogy nők miért tűnnek el, akkor valahogy egy nő sem írja ezt, hanem a férfiakat ekézik, hogy ne hisztizzenek, nem bunkóság eltűnni meg hasonlók.

"Ja, és mellesleg ritkán írnak rám nálam jobb kategóriájú férfiak, azokat általában elküldöm, mondván, hogy talál nálam szebbet is. Tudom, hogy az olyanok csak szexet akarnak, nem is foglalkozom velük. Én a látszólag normális, átlagos férfiakról beszélek."

Akkor, hol a probléma? :D Valószínűleg, már rég találtál egy normális férfit, senki sem használt ki csak szex miatt és maximum 1-2 ember ghostingolt vagy annyi sem.

2021. jan. 26. 16:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!