Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vidéken hol lehet fiatalokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken hol lehet fiatalokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Idén végeztem az egyetemen (23 éves srác vagyok), visszaköltöztem vidékre, és egyszerűen ledöbbent, hogy mennyire kevés korombelivel lehet találkozni Budapesthez képest.

Itt a nyugdíjasokon és diákokon kívül mindenki kocsival közlekedik, úgyhogy az utazás egy teljesen elszigetelt dolog. Szupermarketekben, az utcán, vagy a parkokban is döntő többségben családosokat látok vagy időseket.

Közösségi tereket is nagyítóval kell keresni. Persze, kocsmák és pubok vannak, de ott sem szokott lenni túl sok lány.

Úgy érzem, hogy a társkeresőkön kívül eléggé meg van lőve az ember Budapesten kívül, de a Tindert is egy elég nyomorúságos élmény használni.

Tudtok valami okosat javasolni?

ma 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Engem meg vidéken mindig megcsalnak a pasik. Érdekes valahogy ők mindig találnak nem is egyet maguknak hanem többet is.
ma 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Engem is mindig sikerült megcsalniuk vidéken.
ma 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Pedig vidékről ismerek vagy 8 nőt akivel azonnal össze lehetne bútorozni. Persze idd akarnànak jönni Pestre a lakásomba. Aztán ingyen tartsam őket a szexert cserébe. Egyire nem tollas a hátam. 😄
ma 08:32
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
72%

#3, egy hős vagy.

Kérdezőkém, ez melyik vidék?

Nagyvàros, vagy somogyalsó-kispuszta?

ma 08:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Komárom-Esztergom megye
ma 08:40
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Szerintem nem ezt kérdezte 😂
ma 09:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Eddig érkezett öt válasz, de egyik sem a kérdésre válaszolt.

Egy kétezer fős faluban lakom, van egy-két húszezer fős város a környéken.

ma 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
El kéne járni valami rendezvényekre közeli városokba akár, ha nincs helyben semmi. Tánc tanfolyamok, természetjáró csoportok általában olyan dolgok, ahol vannak nők is. Az más kérdés, hogy a többsége valószínűleg nem 23 év körüli, fiatalok nem tudom hova járnak, de szociális életet kell élni az a lényeg, valami csak adódik idővel.
ma 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdésre nem lehet konstruktív választ adni. Az az igazság ugyanis, hogy sehol. Írom ezt egy ezer fő alatti faluból, egy kb. 50 ezres megyeszékhelytől és egy 30 ezer fő alatti várostól egyaránt olyan 25-25 km-re, szóval nem vészes táv, de hiába is megy be az ember bármelyikbe. Öregek, diákok, családosok. Biztos van egyedülálló korombeli (esetemben ez már 30-as), csak pont elkerüljük egymást. Mondjuk nekem is a fenekemhez van nőve a kocsi tizenéve már, úgyhogy tömegközlekedésen eleve esélytelen találkoznunk. De igazából máshol is. Vagy ha találkozunk is, egy Lidl-ben úgysem fog történni semmi nyilván... A társkeresők halottak, azok is leginkább csak Bp-n működnek.
ma 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!