Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egyetemet végzett fiatalokkal ismerkedni?
Nem a diplomától lesz valaki intelligens, tiszteletteljes, becsületes, és jó belső tulajdonságokkal rendelkező.
Egy diplomás is ugyanúgy pofára tud téged ejteni.
És az csak kifogás, hogy a nem diplomásokkal nem tudnál tartós kapcsolatot kialakítani! blablabla....
Egy kapcsolat érzelmeken múlik, ami nem a magasabb végzettségen múlik.
Szerinted, majd a magasabb végzettségűekkel boldogabb leszel? És ha nem?
A szöveged alapján igen felszínes vagy.
Nem iskola alapján kategorizálok embereket.
Egyébként egyetemet végzett fiatal és egyetemet végzett fiatal között is van különbség.
Attól, hogy valaki egyetemet végzett szerintem nem feltétlenül jön az, hogy harmonikus párkapcsolatra alkalmas.
Annyira tudtam amikor ezt a kérdést megnyitottam, hogy válaszok helyett elkezdenek 20-an arról papolni, hogy ez rossz felfogás. Jóemberek, nem ez volt a kérdés! Ha a kérdezőnek ez jön be, akkor ez jön be, értelmetlen ezen vitatkozni. Nyilván egyetemet végzettek közt nagyobb eséllyel talál magának megfelelő párt. Kiszűr ezzel feleslegesen néhány embert? Igen. És? Te még sokkal többet kiszűrsz feleslegesen azzal, hogy meg se próbálod megismerni azt, aki kapásból nem tetszik.
Érdemi válasz: egyetemistákkal az egyetemi bulikon lehet. Egyetemet végzettekkel fogalmam sincs. Társkereső oldalon talán. Lehet szűrni végzettségre mindenhol gondolom.
Esetleg valaki
Nem értem a kérdést. Először azt hittem, hogy igen, de most már nem. Miért is kell akkor neked egy diplomás pár?
Egy diplomás mérnök/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!