Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egyetemet végzett fiatalokkal ismerkedni?
Mert egy szakmunkás nem lehet karrierista???
Ezen is látszik, hogy a diplomával nem osztogatnak intelligenciát is.
Én azt végeztem, de nem ismerkedem itt. Csak negatív tapasztalataim vannak.
Egy pasas.
Hát megpróbálhatod itt gyakorin is. Esetleg társkeresőkön.
Amúgy milyen iskolázottságú illető érdekel?
Ha szoktál bulizni, akkor élőben még egyetemi bulikban is tudsz. Ha nem, akkor munkahelyeken, rendezvényeken, esetleg konferenciákon. De a társkeresőn tudnál talán a legegyszerűbben, beállítod, milyen a végzettséged és azoknak a pasiknak jelentkezését várod be, akik megfelelnek az elvárásaidnak vagy te írsz rájuk
Amúgy megértelek. Én is hasonlóan vélekedek a végzettség terén. Én fiú vagyok és nekem is fontos, hogy a társam iskolázott legyen. Azt gondolom, hogy ez kell ahhoz, hogy meg tudjon érteni és tudjon értékelni és ez szerintem kölcsönösen szükséges
Társkeresőt próbáltál? (Elittárs és hasonlók?)
Megértem egyébként, az egyetem alatt sokat változtam. Ott találkoztam a pasimmal (hamarosan férjem), sok attitüdöt felvettünk az egyetemi évek alatt (nem, nem nagy lett a pofánk, sokkal inkább alázatra nevelték az embert - természettudományos szakokról beszélünk). A pasim nem végezte el a sulit végül, de 3 évig oda járt. Sok dolgot ad az egyetem, nem csak a végzettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!