Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves meleg fiu vagyok és az elso baratom 27 éves volt ennek má 2 éve volt és meg tortent az is, de most nem tudok ismerkedni fiatalokkal az ilyen párkeresokon meg csk idos emberek irnak:/ hol lehet interneten fiatal meleg/bi fiukkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 21:59
1/6 anonim válasza:
Hát ha tartós kapcsolatot keresel, akkor a netes társkeresők eléggé fasírtba vannak. Legtöbbjük csak szexelni akar semmi több... Esetleg utánanézhetsz, hogy a környéketekbe vannak-e melegbarát szórakozóhelyek.
18/F
2/6 MrPifta válasza:
A mondat 2 fele valahogy nem függ össze. NADE vagy netes társkeresők (ahol főleg szexre mennek) vagy meleg szórakozóhelyek (ne szaunába menj, ott is csak szex van). Mi sajnos nem tudunk "utcán" ismerkedni...
4/6 anonim válasza:
tehát 15 voltál ő meg 27???de cuki*.* és am jól működött a kapcsolatotok a korkülönbség ellenére?:)
és am tudja rólad valaki?am chaten társkeresőken ismerekdhetsz...asszem van oylan h gayromeo.hu
5/6 A kérdező kommentje:
mint montam 2 éve ő 25 volt én meg 15... és igen nagyon jó volt vele jól is muködött minden ,de hát elköltözött és nem akartunk távkapcsolatot... ő is meg mások is montak akkor is hogy 15 éves létemre "felnőtesen" viselkedtem és ezért volt jó vele:) és most má 2 éve nem voltam senkivel és má wáááá:d amúgy meg csk a barátaim tudnak erről, nincs kint fbn hogy fiúkra megyek, szóval nem is nagyon titkolom, de nem mondom el mindenkinek sem...:)
2012. ápr. 4. 21:01
6/6 anonim válasza:
Én ismerkednék veled szívesen ;) 19/f Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!