Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy én csak vagy a hozzam mar nagyon fiatalokkal 13 15 évves csajokkal vagy a hozzam mar idös 35 feletti nőkkel tudok csak komolyan ismerkedni beszelgetni 26 évvesen?
A saját korosztályod a legnehezebb, nekik vannak a legnagyobb elvárásaik.
Ettől függetlenül 26 évesen 13 éves gyerekekkel nem szórakoznék ah elyedben mert börtönbe kerülhetsz.
Ez szerintem is picit durva, de én is valami hasonlóban vagyok. Vagy csak a tőlem fiatalabb, 18-25 év körüli, vagy pedig a 35-45 közti idősebb nők érdekelnek.
A 25-35 éves nők kevésbé hoznak lázba. Hogy miért abban részben lehet valami, amit az első válaszoló ír, illetve mert pont ez a 25-35 éves korosztály főleg az, akivel összejöttök és pár éven belül babázni akar. A fiatal csajok még viszonylag sokáig nem akarnak gyereket, az idősebb 35 felettieknek meg már általában van, ha akartak.
28/F
ha lefekszek vele igen. de most inkabb ismerkedes bokolgatasrol volt szó .
13 évesek mar keresnek vagy legalabbis nem zarkoznak el a beszelgetestől ilyen témaban se.de még nem sok pasi ir nekik egy 18 évves lanynak gondolom napi 50 pasi ir a neten szóval kb 0 az eselyed
idösebb korosztalyal meg tudok mindenról beszelni és megertök és ugyan ugy vagynak meg a tarsasagra
aranyos, hogy a világ legtermészetesebb dolgának tartod, hogy általános iskolába járó kislányokra izgulsz
ezt esetleg meséld el a 35 feletti nőknek is, hátha felfogod, hogy mit művelsz
nem érzem bünnek ök mar testileg érettek és mar tudnak logikusan gondolkodni ha megvarja az ember a szulinapjuk hogy 14 évesek legyenek akkor full legalis minden , előtte nyilvan csak csók vagy ilyesmi lehetseges
erdekes amugy mert nekem akibe igazan szerelmes voltam az fiatal volt persze nem volt sok konkrétan 2 de ő ertük bolondultam
sok idösebb nővel is voltam de ott meg ök akartak többet , szóval igazából mindig az idősebb szereti jobban a fiatalt ?? egy nagy korkülöbseges kapcsiban
Hol ismerkedsz 13 éves lányokkal? TikTokon gyártasz videókat, hogyan kell a savanyúcukros nyalókáról lenyalni a savanyúcukrot és robbanócukorkával beszórni?
És a 35 feletti nők hogy jönnek képbe? Amúgy felnőttképzésben veszel részt vagy a nevelőtiszted kötelezett közszolgálati munkára és ott?
Ezt a kettőt valahogy nehéz összeegyeztetni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!