Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy én csak vagy a hozzam mar nagyon fiatalokkal 13 15 évves csajokkal vagy a hozzam mar idös 35 feletti nőkkel tudok csak komolyan ismerkedni beszelgetni 26 évvesen?

Figyelt kérdés
van valami bajom hogy sajat korosztalyomnal nem is probalkozom mert kb nem is tudnek egy korombeli lannyal beszelgetni semmiröl ugy komolyan .

2022. aug. 4. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

A saját korosztályod a legnehezebb, nekik vannak a legnagyobb elvárásaik.

Ettől függetlenül 26 évesen 13 éves gyerekekkel nem szórakoznék ah elyedben mert börtönbe kerülhetsz.

2022. aug. 4. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is picit durva, de én is valami hasonlóban vagyok. Vagy csak a tőlem fiatalabb, 18-25 év körüli, vagy pedig a 35-45 közti idősebb nők érdekelnek.

A 25-35 éves nők kevésbé hoznak lázba. Hogy miért abban részben lehet valami, amit az első válaszoló ír, illetve mert pont ez a 25-35 éves korosztály főleg az, akivel összejöttök és pár éven belül babázni akar. A fiatal csajok még viszonylag sokáig nem akarnak gyereket, az idősebb 35 felettieknek meg már általában van, ha akartak.

28/F

2022. aug. 4. 22:29
 3/10 A kérdező kommentje:

ha lefekszek vele igen. de most inkabb ismerkedes bokolgatasrol volt szó .

13 évesek mar keresnek vagy legalabbis nem zarkoznak el a beszelgetestől ilyen témaban se.de még nem sok pasi ir nekik egy 18 évves lanynak gondolom napi 50 pasi ir a neten szóval kb 0 az eselyed

idösebb korosztalyal meg tudok mindenról beszelni és megertök és ugyan ugy vagynak meg a tarsasagra

2022. aug. 4. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

aranyos, hogy a világ legtermészetesebb dolgának tartod, hogy általános iskolába járó kislányokra izgulsz

ezt esetleg meséld el a 35 feletti nőknek is, hátha felfogod, hogy mit művelsz

2022. aug. 4. 23:23
 5/10 A kérdező kommentje:

nem érzem bünnek ök mar testileg érettek és mar tudnak logikusan gondolkodni ha megvarja az ember a szulinapjuk hogy 14 évesek legyenek akkor full legalis minden , előtte nyilvan csak csók vagy ilyesmi lehetseges

erdekes amugy mert nekem akibe igazan szerelmes voltam az fiatal volt persze nem volt sok konkrétan 2 de ő ertük bolondultam

sok idösebb nővel is voltam de ott meg ök akartak többet , szóval igazából mindig az idősebb szereti jobban a fiatalt ?? egy nagy korkülöbseges kapcsiban

2022. aug. 4. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Hol ismerkedsz 13 éves lányokkal? TikTokon gyártasz videókat, hogyan kell a savanyúcukros nyalókáról lenyalni a savanyúcukrot és robbanócukorkával beszórni?

És a 35 feletti nők hogy jönnek képbe? Amúgy felnőttképzésben veszel részt vagy a nevelőtiszted kötelezett közszolgálati munkára és ott?

Ezt a kettőt valahogy nehéz összeegyeztetni. :D

2022. aug. 5. 01:15
 7/10 A kérdező kommentje:
fecebook tarskersö csoportok tele vannak idösebb nőkkel a fiatalabb csajokat meg csak ösztönböl jelölgetem van hogy bevalik .
2022. aug. 5. 01:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kva gáz, hogy 13 évesek egyáltalán számításba jöhetnek nálad, hiába próbálod kimagyarázni. Nekem az unokahúgom ennyi idős, ha csak ránéznél, az összes fogadat kiverném. És nem, az ő korosztálya sem testileg, sem agyilag nem fejlett még eléggé, és marhára nincs szükségük egy huszonéves pasi nyálfolyatására.
2022. aug. 5. 06:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy
2022. aug. 5. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Beteg pedofil f*sz
2022. aug. 6. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!