Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb lány miért bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány miért bunkó egy fiúval?

Figyelt kérdés

Ha egy fiu ismerkedni szeretne a legtöbb lány le se szz.ja flegmán viselkednek neten meg nem írnak vissza és sorolhatnám. Fordítva viszont más a helyzet ha egy lány akar ismerkedni akkor rengetek srác ír neki vagy akármi. Viszont én több éve probálkozok társkeresőn de snnyit nem írnak vissza a lanyok hogy szia. Akkor minek vannak regisztrálva?

28/f

2021. jan. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
82%
Hát lehet az adatlapodban van a hiba ha ennyire nem jön össze semmi... illetve az is aggasztó mikor olyan ír aki évek óta fent van...
2021. jan. 25. 13:42
 2/52 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem vagy vonzó a számukra és emiatt a közeledésedet idegesítőnek élik meg.
2021. jan. 25. 13:43
 3/52 A kérdező kommentje:
Várjatok. Nekem spontán írt egy lány társkeresőn hogy tetszik az adatlapom neki. Erre visszaírtam hogy koszonom szepen. Aztan ismerkedni akartam vele de ennyi volt az beszelgetes azota nem írt semmit. Innentol kezdve úgy gondolom nem én vagyok a hibás a társkeresésben hanem a lányok nem tudják hogy mit akarnak.
2021. jan. 25. 13:45
 4/52 anonim ***** válasza:
96%
A tapasztalatom az, hogy ha egy kicsit is közvetlenebb vagyok olyannal, aki amúgy nem vonzó a számomra, máris reményt táplálok benne, hogy egyszer talán mégis, hiszen beszélgetek vele. Nem vagyok bunkó, inkább jégcsap. Aki nem tetszik, vagy nem akarok vele kapcsolatot kezdeni annak megmondom őszintén és kész.
2021. jan. 25. 13:46
 5/52 anonim ***** válasza:
95%
Most akkor írt egy lány aki nem válaszolt vissza, vagy te vagy fent évek óta és nem írnak vissza? Egyszer ezt írod utána amazt... most akkor hogy van?
2021. jan. 25. 13:47
 6/52 anonim ***** válasza:
80%

Igazából kérdésedben a válasz. Sokan érdeklődnek a nők iránt, és van miből "válogatni". Bár az igazság az, hogy amit én tapasztaltam, hogy a legtöbb nő pillanatok alatt besokall a társkeresőktől, és inkább nem is lépnek fel egy idő után.

Egyébként, aki konkrétan bunkó, azért nem kár, mert mégis minek akarnál egy flegmázós p#csát magad mellé? Aki nem válaszol, nos, lehet valójában értelmes, de sose tudod meg. Te legalább megtetted, amit tudtál, és kész. Ennél többet felesleges agyalni rajta. Nyilván mocsor sz@r a nem válasz, meg a reménytelen párkeresés, ezért érdemes inkább másra koncentrálni, ezt a témát pedig csak mellékesen folytatni, nem mellre szívva. A merev embereket rendszeresen eltöri az ilyesmi.

2021. jan. 25. 13:47
 7/52 anonim ***** válasza:
7%
28 eves korodra azert mar erthetned a nemek dinamikajat, ha nem akkor olvass rationalmalet meg redpillt
2021. jan. 25. 13:55
 8/52 anonim ***** válasza:
93%

1-es. Nonel is igy van.

Akarhanyszor visszaregisztralok, ugyanazok az emberek vannak fent. Gondolom senki nem jo nekik es meg nekem panaszkodnak, hogy nincs normalis pasi, elbant veluk az elet, szegenykek bruhuhu.

Sokszor az egoistak ilyenek. Nekem is volt olyan nem egyszer, hogy o kijelentette, hogy neki napi 30 levele van es megteheti, hogy valogat. (Fel evvel kesobb meg ugyanott volt az appon). Ott is hagytam, valogasson mast.

A bunko emberekre nem erdemes energiat forditani hidd el, ezek nem veletlenul lyukadtak ki ilyen helyen. Van egy csomo kedves es normalis no is. Legalabb egybol bemutatkoznak es nem neked kell szurni oket.

A masik kulseje miatt parasztnak lenni meg ovodas szint.

2021. jan. 25. 14:01
 9/52 anonim ***** válasza:
76%
Ismerkedni sajnos a neten a nagy számok törvénye szerint kell. Én is ha ráírok valakire, akkor 1/3 eséllyel vissza sem ír, 1/3 eséllyel elhal a beszélgetés néhány üzenet után és 1/3 eséllyel legalább beszélgetni tudunk. És ezek Tinderen azok akikkel match volt, tehát elvileg kölcsönösen tetszünk egymásnak. És akkor még nem beszéltünk arról hánnyal lesz végül legalább randi, vagy csók, vagy szex, vagy kapcsolat. Minél tovább mész annál kevesebbel. Nem szabad leragadni annál ha pár nem úgy viselkedik. Utólag úgy sem arra fogsz emlékezni aki elutasított, hanem arra akivel volt valami.
2021. jan. 25. 14:02
 10/52 anonim ***** válasza:
15%
Azért mert a primitív tahóit nem tanították meg viselkedni (válaszolsz ha hozzádszólnak, stb).
2021. jan. 25. 14:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!