Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen milyen helyekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen milyen helyekre érdemes manapság eljárni ha párkapcsolatot akar az ember?

Figyelt kérdés
Szűkösek a lehetőségek azt érzem.
ma 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nemed?
ma 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szűk sikátorok, kisebb elhagyatott erdei utak éjjelente.
ma 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
30 évesen már a B oldal forog. Azért nem idosek otthona ! De már ne a diszkókban meg fesztiválokban gondolkodj!
ma 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Süti szakkör, énekkar, kerámia workshop, sportcsoportok
ma 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, kik a célcsoportod. Például, ha nem számít, hogy van-e gyereke, akkor a munkahelyeden nézz körül, illetve közeli étkezdében ebédidőben. Megszólíthatsz embereket utcán is, kávézókban, vásárlásnál, bankban, bárokban/jobb kocsmákban, ahol biliárdoznak meg szórakoznak is.

Ha jobban örülsz olyannak, akinek van/szintén van gyereke, akkor szedd fel őket játszóházban, gyerekrendezvényeken, játszótéren, wellnessben, ami gyerekeseknek van.

Ha gyermektelent akarsz összeszedni, akkor nekik van a nem gyerekbarát wellnessek, tánctanfolyamok, főzőtanfolyamok, túracsoportok, bármi érdekes kézműves, társasjátékklubok, felnőtteknek tartott éjszakai aquaparkos/játszóházas rendezvény és persze a diszkók.

Ha tökmindegy, akkor az összes létező helyen nézz körül, de a leghatékonyabb a társkereső

ma 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
havervagy események
ma 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Havervagy szerintem szerintem csak extrovertált embereknek jó, ráadásul az ott lévők túlnyomó többsége inkább 40 körüli, mint 30. Én voltam pár eseményen, nem mondom, hogy rossz, de rettenetesen felszínesnek éreztem, mindig ugyanazok a mit dolgozol, mi a hobbid típusú kérdések és látszódik, hogy legtöbb esetben a másokat nem nagyon érdeklik a válaszok, kb két másodperc alatt eldönti valaki, hogy tetszel neki vagy sem, a többi csak udvariaskodás, mindenki azt várja lépjen tovább és olyannal beszéljen, aki tetszik neki.

ma 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!