Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes Looksmaxxingolni Incelként?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam csúnyának 10/4-6 vagyok arcra és 184-cm a magasságom. Looksmaxx alatt itt a kemény vonalasat értem, tehát műtétekre gondolok! 19/F INCELaug. 3. 23:04
1/10 anonim válasza:
Ha 6-os vagy, akkor inkabb nichemaxx-olj.
40F incel
2/10 anonim válasza:
Hülye ideológiák helyett inkább észtmacholj, azzal többre mennél.
3/10 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy 4, vagy 6 a tízes skálán. Az átlag alatti/csúnyácska és az átlagos felső határ (átlagos-szép) között azért van némi különbség. Előbbinél megéri utóbbinál tök felesleges a plasztika.
4/10 anonim válasza:
19 évesen incelnek kategorizálni magad elég extrém... Én nőként akkor vesztettem el. Semmivel nem vagy elkésve.
5/10 A kérdező kommentje:
4 Lehet azért mert túlsúlyos/csúnya vagy. Itt balkánon 14 éves korukban vesztik el a nők.
aug. 3. 23:53
6/10 anonim válasza:
Én most vagyok annyi idős mint te, és épp 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ő nekem a legelső mindenben. Szerintem egyáltalán nem kéne ilyen radikálisan tekintened magadra, de teljesen megértem, magam is folyton testképzavarban szenvedek.
7/10 anonim válasza:
Több idegen szót és kifejezést tanulok itt a Gyakorin, mint a gimi és az egyetem évei alatt. "lúkszmakszingolni"..., bexarok...
9/10 anonim válasza:
Ha pl. "egér" fejed van, akkor jó sol plasztika lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!