Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem akar párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem akar párkapcsolatot, és évek óta ezt hangoztatja, akkor igazából csak arra a nőre vár, akiért érdemes?

Figyelt kérdés

Ismerek egy ilyen férfit, akivel ismerkedésnek indult. Meg is mondta, hogy ne tervezzek vele, nincs semmi kötöttségem. Tudom szánalmas voltam, találkozgattunk, volt köztünk kémia, jó volt a szex, és ennyi...én beleszerettem, megtaláltuk a közös hangot.Lehet csak én. Utólag visszatekintve nem volt tartásom, el kellett volna sétálnom ahelyett, hogy reményeket fűzök hozzá. Igazából ő is próbálkozott....de semmi komoly nem lett ebből. Erőfeszítéseket nem tett, nem is akart amiatt, hogy nehogy hitegessen vagy beleéljem magamat vmibe. Egyszerűen most eszméltem rá, hogy ilyen szánalmassá tettem magamat. De szeretem őt, segítenék a problémájában, támogatnám őt. Viszont nem én vagyok, akitől jól esne neki ezek alapján....

Igazából mindig azt hangoztatta, hogy ő nem akar párkapcsolatot, és nem az én hibám, nem rajtam múlik ez, hanem rajta.

Fáj beismernem, de azt hittem, hogy igazából lehetne köztünk több, vagy hogy kilábal ebből az időszakából. Ahogy tudom mellettem senki más nem volt neki. De nyilván kényelmes voltam, ezért.

Elengedésben vagyok épp és észheztérésben. Fáj, hogy nem bírta megmondani, hogy de igenis én nem ütöm meg nála azt, amiért neki érdemes lenne mozdulni.

De igazából tényleg elbizonytalanít, hogy valakinél tényleg fennállhat, hogy elege lett és inkább párkapcsolat nélkúl akar lenni és jöjjön akárki, vagy én nem voltam az az ember.

Tudom,hogy az utolsó lesz, de fáj ennyi idő után elismerni, főleg hogy próbáltam belőle is kihúzni és lehetetlen volt egyértelmű választ kapnom. Pedig már semmi veszteni valója nem lenne, mert elsodorja az élet máshova.

Bocsi,tudom szánalmas vagyok, főleg mint nő. Egyszerűen hülye voltam, és még sok minden fáj.

máj. 4. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem kellesz ne teperj. Normalisnak latszol, kapsz normalisat
máj. 4. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kellene futnod utána, a stílusod alapján sokkal jobbat, többet is megérdemelnél!... ❤️
máj. 5. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fuu voltam hasonloban. Kalandnak indult a sráccal. Nem vettem komolyan, nem is akartam. Aztán fura módon valahogy közólte, hogy nem akar kapcsolatot csak ezt olyan hülyén fogalmazta meg, hogy nem teljesen értettem, hogy mire gondol (komolyan). Leokéztam, nem érdekelt. Majd lefeküdtünk, nem voltak hátsó szándékaim, hogy jaj majd befűzöm. Szexelni akartam. Aztán újra megbeszéltük, hogy ő nem akar kapcsolatot. Látszott, hogy szomorú, valami baja van stb.

Sok minden történt, fura volt, látszott, hogy nem csak egy alkalomra kellenék neki, hanem hogy tényleg tetszem neki. Ezt a környezetem is látta. Végül hónapokkal később kiderült, hogy szomorú volt, mert az exével nem sokkal azelőtt, hogy mi találkoztunk, valszeg még szerelmes volt belé. Végül újra összejöttek. Akkor leesett, hogy ő egy bizonyos lányra gondolt, aki miatt nem.

A bibi az, hogy időközben nekem komolyan megtetszett. Velem ilyen nagyon ritkán van, pláne, hogy nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, társaságba, hogy könnyen tudjak ismerkedni. Brutál kémiánk volt. Emellé aranyos volt, kedves, figyelmes, nagyon okos. Idővel rájöttem, hogy hibáztam, hogy eleve nem vettem komolyan, időközben rájöttem, hogy nem volt okom nem komolyan venni. Nagyon megtetszett.

Valószínűleg ez sem változtatott volna a dolgokon, de talán nem törik össze a szívem. Majdnem egy éve volt, azóta is gondolok az együtt töltött pillanatokra és sajnos azóta sem találkoztam olyannal aki igazán tetszett volna.

Sz*r dolog, de szerintem nem ciki. Emberek vagyunk, megesik. De tanulunk belőle és remélhetőleg fejlődünk általa.

Kitartást🩷

máj. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!