Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki azt érzi hogy sosem lesz barátnője?
Ne búsulj egyedül is szép az élet egyszer hátha összejön.
Addig is el lehet menni sétálni vagy beülni kávézóba nézni a szebbnél szebb lányokat.
Engem már ez is kielégít néha:)
Elég lesz 40 fölött elkezdeni pánikolni.
/egy 4x-es
Barátnőt találni nem nehéz. Olyat aki tényleg tetsik kívül belül és te is neki és jól is mennek a dolgok, na azt nehéz.
Na ilyenem nem lesz soha.
Exemmel azt hittem lehetséges de dobott, mert neki nem voltam elég rosszfiú 🤡
jaja, túl lusta vagyok az egészhez, úgy értem tök jó lenne meg minden, de a fszomnak van kedve végig menni azok a sok szíváson meg szenvedésen ami oda vezet, mármint a netes randizásos dologban. Élőben meg hol? Diszkóban? pff külsőségek alapján ítélni na az tuti sok jóra fog vezetni, mikor belül meg full selejt... Plusz introvertáltként pont hogy utálom az embereket magam körül.
Szóval ja, én már úgy számolok hogy örökre egyedül maradok, ez van :D Majd öreg koromban veszek egy hintaszéket meg 5 macskát azt kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!