Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van más is aki azt érzi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is aki azt érzi hogy sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy nekem sosem lesz, pedig szeretnék. Nincs társaságom, így élőben nincs sok lehetőség. Neten meg régebben sokat próbálkoztam de még csak egy találkozást sem sikerült összehozni.
tegnap 20:44
 1/8 Soshow1989 válasza:

Ne búsulj egyedül is szép az élet egyszer hátha összejön.

Addig is el lehet menni sétálni vagy beülni kávézóba nézni a szebbnél szebb lányokat.

Engem már ez is kielégít néha:)

tegnap 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Elég lesz 40 fölött elkezdeni pánikolni.

/egy 4x-es

tegnap 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem érzem azt, hogy ne találhatnék, ha nagyon akarnék. Inkább csak azzal kapcsolatban vannak félelmeim, hogy olyan összejöhet-e, aki tetszik testileg is, intelligens és megbízható.
tegnap 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
hát ha szeretnél keress és találj és kész
tegnap 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Barátnőt találni nem nehéz. Olyat aki tényleg tetsik kívül belül és te is neki és jól is mennek a dolgok, na azt nehéz.

Na ilyenem nem lesz soha.

Exemmel azt hittem lehetséges de dobott, mert neki nem voltam elég rosszfiú 🤡

tegnap 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
1 azért várd meg míg hazaėrsz azt utána csapd ki a brét
tegnap 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele de már kezdek beletörődni.
tegnap 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:

jaja, túl lusta vagyok az egészhez, úgy értem tök jó lenne meg minden, de a fszomnak van kedve végig menni azok a sok szíváson meg szenvedésen ami oda vezet, mármint a netes randizásos dologban. Élőben meg hol? Diszkóban? pff külsőségek alapján ítélni na az tuti sok jóra fog vezetni, mikor belül meg full selejt... Plusz introvertáltként pont hogy utálom az embereket magam körül.

Szóval ja, én már úgy számolok hogy örökre egyedül maradok, ez van :D Majd öreg koromban veszek egy hintaszéket meg 5 macskát azt kész :D

tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!