Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelnek csúfolt ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.

Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.

De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.

#kövérség #Hajléktalan nő #Incel sors #Vagy bánat hoki #Ennyit érdemel egy csóró férfi
ma 07:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Az a szanalmas, hogy szerencsetlen no utcan el, neked meg az elso gondolatod az, hogy megdugnad. Na EZ a szanalmas.
ma 07:54
 2/25 anonim ***** válasza:
63%
Jár prostizni
ma 07:55
 3/25 A kérdező kommentje:

1

Ki tehet róla hogy utcára került ilyen fiatalon?

Írtam is hogy szánalmasnak éreztem volna magam ha kihasznàlom az adódó helyzetet. Miért furcsa neked hogy egy hosszabb ideje óta szingli elkeseredett férfiben felmerül a szex gondolata?

ma 07:57
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Incelnek nem csúfolva vannak férfiak, ezt önként ragasztja magára a sok szektás az oldalon.

Ami az alap kérdést illeti, hogyha a csövi az utolsó opció érdemes lenne végig gondolni, mit csesztél el de nagyon. Nem az a hülye, vagy túl magas elvárású, aki a Sparban nem a rohadt almát veszi le a polcról...

A gond az az oldalon nyígókkal, hogy ők mind tökéletesek, csak a világ romlott és gonosz.

ma 07:59
 5/25 A kérdező kommentje:

4

Én nem tartom magam incelnek de itt gyakorin évek óta ezt nyomják rám.

Csővi az utolsó opció - ez azért jutott eszembe mert évek óta nem találok senkit. És a csöves azonnal vevő lett volna (nyilván hogy ne az utcán legyen a hidegbe) a szexre is.

ma 08:06
 6/25 anonim ***** válasza:
41%
Neked. Neked jár ez, mert maximum ő érdeklődik irántad. És ő is csak érdekből. Na ez a szánalmas...
ma 08:08
 7/25 anonim ***** válasza:
31%

Szia, egy ilyen nő nem fekszik le egy incellel.

Próbálkozz egy másik incellel, ott van még a legnagyobb esélyed :D

ma 08:08
 8/25 anonim ***** válasza:
48%
Mindig azt hiszem ennél mélyebbre már nem tudtok süllyedni, és DE😅
ma 08:15
 9/25 A kérdező kommentje:

6

Inkább szomorú. Sokkal többre vagyok érdemes.

8

Ne szeressen 30 évig senki téged. Aztán térjünk vissza mennyire vagy “mélyen”. Empátiért menj boltba hátha ott meg lehet venni.

ma 08:21
 10/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom a kérdezőt elítélni, mert társkapcsolat szintjén ő is azon a szinten van, hogy érezheti magát ő is a társpiacon hajléktalannak.

Egyébként azt ne ítéljük már el, hogy valaki vonzalmat érez valaki iránt. A kérdező írja, hogy tudna hozzá vonzódni, inkább attól tart, hogy ez az egész nem lesz őszinte. Az, hogy a nő rosszabb élethelyzetben van tökmindegy, lehetne a nőnek más problémája is, akár betegség, akár előnytelen külső, stb. ugyanúgy segítségre szorulna. Akkor ugyanez van. Itt szokták írni, hogy akkor nézz egy hozzád illő 150 kilóst, az bezzeg hozááillő, de ugyanúgy ápolásra szorul. Ha a nő csinos, de hajléktalan, akkor meg a kérdező szánalmas, és kihasználja. :D Ez kettős mérce szerintem, de mindegy.

Nyilván nem teljesen tiszta helyzet, mert a nő most nagyon kiszolgáltatott.

Beszélgetni kéne vele előbb, hogy mi történhetett. Aztán az is lehet, hogy a kérdező jut arra, hogy nem jó ötlet a kapcsolat, max segít rajta.

Nyugodtan le lehet pontozni, mint ahogy itt szokás, nem igazán érdekel. Ahhoz hogy komolyan befolyásoljon 1%-ot is, egy hadseregnek kell lepontozni. :D De nyugodtan.. jó szórakozást hozzá! :)

ma 08:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!