Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?
Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.
Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.
De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.
Nyígàs, az megy.
Bro, alapvetően nem jàr neked semmi, csak a pofàd.
Ha meg ennyi emberi értéket tudsz felmutatni, amennyit itt a kérdésedben felvàzoltàl, szerintem maradj inkàbb Marcsànàl.
És az egyszerű melós miért nem szedi össze magát? Ha kevés pénzből nem tudsz megélni, te a sokat is ugyanúgy elcsesznéd. A pocakos férfi miért nem jár el edzeni? De tudod mit, inkább futni, mert az ingyen van.
Ha nem változtatod meg TE az életed, akkor nem is fog változni, senki nem fogja helyetted.
Beszéltem vele 15 percet. Dd őszintén egy vadidegent ti ott hagynátok a lakásba? Ha elmegyek dolgozni mit csináljak vele? És ha oda hív rossz arcú fickókat és meg lopnak ? Vagy még rosszabb! Bántják vagy kiengedik a háziállataimat?
Vagy hogy kellene vele ismerkednem? Mikor dolgozok addig kiküldeném az utcára? Ugye hogy ez nem működne?
13
Lényegtelen a dumád.
Én megélek a penzemből. A gond vele az hogy 370 ezer Ftal nem ugrom meg a női rajtengedélyt! Azaz nem nekem van bajom a fizetésemmel ! Hanem a nőknek! TikTokon láttam a minap egy fiatal lányt akit az utcán pénzről kérdeztek! És azt mondta 30-40 éves férfi tartson ott már hogy keres 2 millió forintot! Azért ez már nem durva egy vélhetően még iskolás lány szájából ?
16
Nekem három fogam hiányzik. Hátul meg oldalt vannak. És az is azért mert gyerekként rettentően féltem a fog furástól. Nagyon elavult technika volt a 2000 évek elején azokban fogorvosi rendelőkben ahova jártam az iskolával meg ingyen. És inkább kihúzattam mint hogy be legyen tömve. Nyilván felnőtt fejjel most már nem így tennék. De 13 évesen kb rettegtem ezektől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!