Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelnek csúfolt ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.

Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.

De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.

#kövérség #Hajléktalan nő #Incel sors #Vagy bánat hoki #Ennyit érdemel egy csóró férfi
ma 07:30
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

30

De gondoltam rá. Csak nem értem rá erre az utca közepén. Amúgy nekem se segít a kutya se. Ingyen meg főleg nem.

ma 10:00
 32/42 A kérdező kommentje:

31

Ha ilyeneket tippelsz akkor a lottózást nem javaslom. Nagyon sok indulatot érzek a szavaidban. Minden ok ?

ma 10:01
 33/42 anonim ***** válasza:
51%
18! De te is simán le tudnál fogyni, csak akaraterő kell hozzá. Nem azt mondom, hogy natúr csirkemellet egyél salátával, de figyelj oda az étkezésedre. Kezdjél el akár kondizni vagy felüléseket csinálni otthon, bármi. Minden jobb, mint hogy itt siránkozol. A fogaidat meg csináltasd meg. Gyűjtögess rá. Nem a kis tinédzer fiúkkal van a baj hanem veled. Többjük igenis tesz azért, hogy tetszen a lányoknak. Ez kéne hogy motiváljon, hogy a tizen huszonéves kis fiúknak több akaraterejük van, mint neked.
ma 10:12
 34/42 A kérdező kommentje:

34

Netán azt mondod a többi olvasónak is, hogy csak is vékony férfiaknak lehet barátnője? Minden sikertelen tagnak ezeket írogatjátok. Aztán erre inspiráltok egy kérdést “azért vagyok egyedül mert 180/96 vagyok?” És figyeld meg hogy 150 válasz érkezik majd hogy ; nem azért vagy egyedül hanem mert villával eszed a nokedlit vagy rossz a személyiséged.

ma 10:19
 35/42 anonim ***** válasza:
59%

35, a 180/96 nem is magyarázza önmagában azt, ha SENKINEK nem kell valaki. Az még nem extrém túlsúly. Persze, ha az a cirka 20 kiló mind zsír, az illető életében nem mozgott és mindössze a túléléshez elegendő izomzata van, akkor azért lehet komoly nehezítés. De, ha valaki nem csak kövér, hanem tohonya is, az már végképp az illető sara. Ha 180/96 izmosan zsíros valaki, az még sokak számára vonzó. Minden azon múlik, hogy oszlik el, mit mutat. Ha egy folyós, tokás, lógó hasú pasi rengő zsírkarral közelít, az lényegesen lelombozóbb, mint valaki, akinek láthatóan ott az izom, az erő, a ruganyosság a zsír alatt.

A túlsúlyos emberek azonos kilóval és magassággal is nagyon eltérőek tudnak lenni, amíg nem súlyos elhízásról van szó.

ma 10:26
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem, nem ezt írom. Abszolút nem a vékony férfiak kiváltsága, a szép nő vagy a kapcsolat, mivel az én párom is, hasonló súllyal rendelkezik mint te. Csak ha nem találkozol olyan nővel, akinek te úgy tetszel ahogy vagy, akkor tegyél èrte, hogy vonzóbb legyél. Ugyanis nem mindegy, hogy mire hízol, nem mindenkinek áll jól a teltebb alkat, ugyanúgy ahogy a vékony alkat, a szakáll a bajusz vagy a hosszú haj. Tedd rendbe magad. Figyelj oda magadra.
ma 10:27
 37/42 anonim ***** válasza:
59%
Ez egyébként megint az az incel, aki sír itt már több napja. Rá lehet ismerni az olyan kifejezésekből, mint rajtengedély.
ma 12:10
 38/42 anonim ***** válasza:
44%

Jaaaaj, kérdező, én tudom, ki vagy! 😂

Az, aki a napokban pl azt a kérdést tette fel, hogy miért gond az, hogy elvárja a nőtől a házimunkát, ha ő cserébe SEMMIT nem ad a nőnek :D mit házimunkát oralis szexet is elvárja, ő viszont csak akkor viszonozza, ha már évek óta "megvan a kémia"...😂

500 hozzászólásban probaltuk meggyőzni, hogy nem a házimunkával van a gond, hanem vele, aki egy anyapótlót akar mellé, de nem értette meg. Egy hölgy leírta, hogy viszont ő a hagyományos értékrendet képviseli, ugyanis ő vezeti a háztartást éd csak négy órában dolgozik, ezzel viszont az volt a baja, hogy a nő LUSTA, ilyen nincs, hogy a nő csak négy órában dolgozik!! 8 óra és házimunka!

A nőktöl elvárja a hagyományos szerepet, ő viszont nem is akarja a férfi hagyományos szerepet képviselni! Ö csak henyélni akár egész nap!!

Ennek az embernek nem azért nincs párja, mert pocakos, hanem mert egy elviselhetetlen hímnemű, aki mellett áldom a saját páromat, aki TÉNYLEG férfi!

ma 13:07
 39/42 A kérdező kommentje:

37

Ez a rajtengedély elég gyakori kifejezés ezen az oldalon. És incel is van jópár. Hallgattad tőlem is, de a többitől is.

ma 13:07
 40/42 A kérdező kommentje:

38

Én vagyok az új sztár gyakorin. Ezek szerint. 😩

ma 13:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!