Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelnek csúfolt ember maximum ebben reménykedhet?
Találkoztam egy hajléktalan 25-30 közötti nővel. Nem az ideálom de amúgy látszott rajta hogy nem rég kerülhetett ki. Testalkata még sportosnak is volt mondható. Alap apoltsaga olyan közepes volt. Pl a fogai meg voltak , viszont a haja koszos volt (mit várunk utcán él), a ruhája nem volt koszos.
Na de ez jár nekünk egy hajléktalan? Kérdezgetett és simán haza vihettem volna mefürdetni! Aztán gumival simán megdughattam volna.
De szánalmasnak éreztem volna magam hogy kihasználók egy csöves fiatal nőt azért mert csak melós vagyok, és pocakos férfi… azaz másképp esélyem nincs nőt kapni a jelenkori világ elvárásai miatt. Meg ugye sok bajt is okozhat egy ilyen nő. És azt se felejtsük el hogy ő se vonzódna hozzám. Csupán hálàból vagy kihasználás alapon szexelne velem azért mert beengedtem a lakásomba.
18
De az is zavar igen. Mikor 600 ezres teló meg 200 ezres cipovel 16 évesek. De leginkább a fiatal fiúk viselkedése zavar! Meg hogy arányában vékonyabbak meg magasabbak mint az én korosztályom volt tinédzserként. De ezt is lexarnàm! Csak ha elkezdek ismerkedni egy 30 éves nővel a neten,az is azzal példálózik hogy az öccse szulinapi bulit csinált náluk és az összes 17 éves fiú aki ott volt az 70 kilós. És szeritne ez a normális ! És én se legyek dagadt hanem legyek 70 én is. Szóval jah.. nem lennének a pehelyúlyú kölykök (mint rossz példa a nőknek) akkor tőlem se várnának el irreális testalkatot.
17
Mit dolgozol ?
23
😀
25
Lehet. De én egyik sem vagyok csak túlsúlyos👌😒
A tulsulyon tovabbra is lehet dolgozni.
Egyebkent franc se ismerkedne olyan 30-as nokkel, akiknek 17 eves fiukbol all a barati kore🤣
28
Nem abból áll a baráti körük. Csak ahhoz mérnek mindenki mást. Meg az amerikai színészekhez.
Egy átlag pasi hogy feleljen meg így nekik ?
Kérdező nem jutott eszedbe hogy vegyél neki ennivalót?
Megbcnád, de nem segítenél neki semmivel.
Belőled hiányzik az empátia.
Mondjuk már a nők újraelosztása téma után egy incifincin sem csodálkozom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!