Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nehéz barátot találni?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi miatt tartod nehéznek?
tegnap 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nincs olyan, aki illene hozzám. Vagy kevés van belőlük.

tegnap 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nehéz, mert hülyéből irgalmatlan sok van, normális pasiból meg alig akad.
tegnap 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Nehéz, nekem nem jönnek be az olyan tipikusan férfiasnak kikiáltott tulajdonságok, mint hogy rádörren a másikra, akár csak egy haverjára, kollégájára csak úgy poénból, erőteljes, férfias hangon, hogy jelezze ezáltal az egész környezet felé a dominanciáját. Vagy a bugyuta vicceken való röhögés, gyerekes hülyéskedés sem tetszik.

A hanyagság, kézmosás hiánya. Lustaság házimunka terén.

tegnap 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, meg az állandó "szexmániájuk" sem tetszik. Meg még sok dolog sem, ami férfias. Olyan lenne jó, aki olyan kedves, kifinomult, aranyos, tusztelettudó, mint egy cuki, de komoly lány, csak épp hímnemű.

Volt három olyan férfi is, aki rendkívüli módon tetszett, ahogy beszéltek, ahogy viselkedtek, és még jóképűek is voltak, mind a három meleg volt.

tegnap 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nehéz mert a szóba jöhető korosztálynak családja van, egy rakás gyereke, válófélben van. Vagy családot akar és uralkodni a másikon.
tegnap 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 most akkor az is baj ha családja/gyereke van, meg az is baj ha családot akar? Te maga vagy az ember tragédiája...
tegnap 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
6, nem az 5-ös vagyok, de mit nem értesz? Nem ellentmondásos, amit írt.
tegnap 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Mivel nem akarok gyereket, egyértelmű hogy olyan partnert akarok aki a későbbiekben se akar. Mi ebben a furcsa?
ma 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!